1. HABERLER

  2. HABER

  3. İntifadanız Tekrar Hayırlı Olsun Hayrünnisa Hanım!
İntifadanız Tekrar Hayırlı Olsun Hayrünnisa Hanım!

İntifadanız Tekrar Hayırlı Olsun Hayrünnisa Hanım!

Köşk'e veda resepsiyonunda gazetecilere açıklama yapan ve "3. İntifadayı ben başlatacağım" diyen Hayrünnisa Gül'e en büyük övgü Ertuğrul Özkök'ten geldi.

25 Ağustos 2014 Pazartesi 16:46A+A-

Yaptığı " İntifada" açıklamasıyla faşist ruhlu Cumhuriyet ve paralel çetenin yayın organı Zaman'ın manşetlerini süsleyen Hayrünnisa Gül bu kez de Hürriyet'in eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün köşesine konu oldu.

Veda resepsiyonunda gazetecilere ve AK Parti'den bazı isimlere olan tepkisini ağır bir şekilde getiren Hayrünnisa Gül, "3. intifadayı ben başlatacağım" demişti.

"Hayrünnisa Hanım'ın Sırları " başlığını taşıyan yazıda Hayrünnisa Gül PR'ı yapan Özkök, Hayrrünnisa Gül'ün Köşk'ün şarap menüsünde yaptığı değişiklikten de övgü ile bahsetti.

DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR!

Hayrünnisa Gül'ü 16 yıl önce üniversite kapısına gittiğinde sırf başörtülü olduğu için eleştiren Özkök, bugünkü yazsında bunları unutarak yeni bir sayfa açtı.

Ertuğrul Özkök'ün Hayrrünnisa Gül'ün Köşk mutfağında yaptığı değişiklikleri kaleme aldığı yazısından kısa bir bölüm:

"28 Ocak 2014 günü Fransa Devlet Başkanı François Hollande onuruna verilen yemekte Çankaya mönüsüne yeni bir şarabın girdiği görülecekti... Sarafin Chardonnay 2011 yanında Sevilen Centum Shiraz 2010. Çankaya'nın şarap devrimi hazırlanan kitaba da girecekti."

(Haber10)

hayrunnisa-hanimin-sirlari-ertugrul-ozkok.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum