1. HABERLER

  2. HABER

  3. İkna Odaları Doğruydu Bugün Olsa Yine Yaparım
İkna Odaları Doğruydu Bugün Olsa Yine Yaparım

İkna Odaları Doğruydu Bugün Olsa Yine Yaparım

Meclis Genel Kurulu’nda CHP’li Nur Serter ikna odası hatırlatmaları üzerine yaptığının doğru olduğunu, bugün olsa yine aynısını yapacağını söylemesi tartışma yarattı.

28 Kasım 2013 Perşembe 05:02A+A-

AK Partili Gülay Samancı başındaki başörtüsünü göstererek, “Size yazık, size yazık. Bundan mı korkuyorsun” diye tepki gösterdi. 

Şefkatle rehberlik etmiştir!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da Serter’in, saygıdeğer davranışta bulunduğunu söyledi. Altay, o dönemde başı kapalı öğrencilerin okula girmesinin yasak olduğunu, Serter’in de bir eğitimci anlayışı, şefkatiyle bu çocukların eğitim öğretim hakkından mahkum kalmaması için onlara rehberlik ettiğini ifade etti. Altay, bu konunun temcit pilavı gibi getirilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Serter, öğrencilerin eğitim öğretim alması için uğraştı. Bunda ne kötülük var. Sizin kalbiniz kötü” görüşünü dile getirdi.

Başörtülüler eğitim imkanı buldu

Serter de yeniden söz alarak,“Yaptığım doğruydu, bugün olsa yine yaparım. Çünkü pek çok başörtülü öğrenci, üniversiteye girerek eğitim imkanına kavuştu. Beni tanıyıp bilen o başörtülü kızların pek çoğu da aynı şeyi söyleyecekler. Yazık size” dedi.

STAR

HABERE YORUM KAT

4 Yorum