1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. İfade Özgürlüğü mü Demiştiniz?
İfade Özgürlüğü mü Demiştiniz?

İfade Özgürlüğü mü Demiştiniz?

Charlie Hebdolaşmayı ifade özgürlüğü diye pazarlayan Cumhuriyet yazarlarına yönelik ifadelerinden dolayı Özgür-Der başkanını tetikçilikle suçlarken, Cumhuriyet gazetesinin tarihinin tetikçiliğin tarihi olduğu gerçeğini bir kere daha doğrulamış oldu!

27 Ocak 2015 Salı 16:22A+A-

HAKSÖZ HABER

Charlie Hebdolaşmayı ifade özgürlüğü diye pazarlayan Cumhuriyet yazarlarına yönelik ifadelerinden dolayı Özgür-Der başkanını tetikçilikle suçlarken, Cumhuriyet gazetesinin tarihinin tetikçiliğin tarihi olduğu gerçeğini bir kere daha doğrulamış oldu!

İslam’a ve Müslümanlara saldırmayı, İslami değerlerimize hakareti kendisine hak olarak gören Cumhuriyet Gazetesi ve onbinlerce masum insanın katili, Suriye kasabı Baas’ın sözcüsü olan kalemşörleri geçtiğimiz günlerde Charlie’nin şeytanları olduklarını göstererek Hz. Muhammed’e hakaret eden rezil çizimleri gazetede ve köşelerinde yayınlamışlardı.

Bu şeytanca saldırı ve provokasyona karşı Müslümanlar kendi canlarından aziz bildikleri Hz. Muhammed (s.) için ayağa kalktılar. Türkiye’nin birçok şehrinde düzenlenen protesto gösterilerinde emperyalistlerin işbirlikçiliğine soyunanlar lanetlendi. Bu eylemlerden biri de Çağlayan Adliyesi önünde gerçekleşti ve burada yaptığı konuşmada Özgür-Der Başkanı Rıdvan Kaya iki Cumhuriyet yazarının yaptığının alçaklık olduğunu belirterek, İslami değerlere yönelik açık bir saldırı ve kışkırtma eylemine imza atan bu şahıslara yönelik bir tepki söz konusu olduğunda bunu haksız bir eylem olarak görmeyeceğini ve asla kınamayacağını ifade etmişti.  Aynı konuda T24 sitesinde yayınlanan röportajında da bu düşüncelerini tekrar dile getirmişti.

Başta Cumhuriyet Gazetesi olmak üzere şeytanlıkta yarışan ulusalcı/sol ve Kemalist yayın organları ve örgütler tavırlarını sorgulamak yerine halkın inancına yaptıkları ağır saldırıya gösterilen tepkileri gerekçe göstererek zeytinyağı gibi üste çıkma çabası içindeler. Başta Cumhuriyet gazetesi olmak üzere, Birgün gazetesi, Halk Tv vb. çeşitli yayın organlarında Özgür Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya sözlerinden ötürü hedef göstermekle suçlanıyor. Cumhuriyet bugün manşetinden gündemleştirdiği konuyla ilgili olarak ayrıca avukatlarının Rıdvan Kaya hakkında suç duyurusunda bulunduğunu da yazmış. 

Müslümanların inancına sövüp saymayı ifade özgürlüğü diye yutturmaya kalkışanların, kendilerine yönelik sözler üzerine takındıkları işgüzarlık dikkat çekici. Şaşırdık mı? Hayır! Çünkü Cumhuriyet Gazetesi ve benzerlerinin tarihi tetikçiliğin tarihidir. Kuruluşlarından bugüne despotizmin, inkarın, tehcirin ve katliamların sözcülüğünü ve tetikçiliğini yapanlar bugün de bu rollerini sürdürüyorlar! Dün İskilipli Atıf Hoca, Şeyh Said gibi öncülerimizi hedef tahtasına oturtanlar bugün bu aşağılık geleneklerini sürdürüyorlar!  Cumhuriyet Gazetesi bugün 1. sayfadan fotoğraflı bir şekilde Rıdvan Kaya’yı hedef gösterdi! Birgün’ü, TKP’si, Radikal’i, Cumhuriyet’i, Sözcü’sü vb tüm haysiyet cellatlarını biz iyi tanıyoruz! 

cumhuriyet-20150127-02.jpg

cumhuriyet-20150127-03.jpg

cumhuriyet-20150127-04.jpg

cumhuriyet-20150127-05.jpg

cumhuriyet-20150127-06.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum