1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. FETÖ Darbesi Sonrası Şaklabanlık Örnekleri Artıyor!
FETÖ Darbesi Sonrası Şaklabanlık Örnekleri Artıyor!

FETÖ Darbesi Sonrası Şaklabanlık Örnekleri Artıyor!

Ahmet Hakan Hürriyet’teki köşesinde bugün kaleme aldığı yazısında 15 Temmuz darbe girişiminden sonra adeta hidayete erdiğini ve Atatürk’ün ve laikliğin önemini idrak ettiğini beyan etmiş!

29 Temmuz 2016 Cuma 13:14A+A-

HAKSÖZ-HABER

Ahmet Hakan bugünkü yazısıyla ‘günün çocuğu’ olduğunu haykırmış adeta! Neymiş Atatürk’ün büyüklüğünü, ülke için yaptıklarının önemini, laikliğin olmazsa olmazlığını şimdi çok iyi kavradığını beyan etmiş. Yeni hidayete erişinin verdiği coşkuyla olsa gerek odasına Mustafa Kemal’in posterini asacağını ve ilk 10 Kasım’da saygı duruşunda bulunacağını da söylemiş. Bu tipik bir hidayet öyküsü, kimsenin diyecek bir şeyi olamaz. Mübarek olsun, Rabbi bu halisane bağlılığının karşılığını ziyadesiyle versin! 

Yalnız küçük bir hatırlatmada bulunalım da sapla samanı bugünlerde fena halde karıştıranlar ortalığı kaplayan yalanlarına herkesi teslim almaya kalkışmanın saçmalığını fark etsinler!

FETÖ darbesi gerekçesiyle Atatürkçülüğün, laikliğin erdemini keşfedenler acaba bugüne kadarki tüm darbeleri, ki hepsi laiklik ve Atatürkçülük adına işlenmiş vahşi zulümlerdi, nereye oturtmayı münasip görmekteler? Bu beyleri bize, Atatürkçülük adına halkı ezmenin, idamların, işkencelerin, başörtüsü yasaklarının, Kur'an yasaklarının, halkın iradesinin üzerinden tank yürütmenin bir izahını da yaparlar mı acaba? Yoksa onları da Atatürkçülük maskesi takmış FETÖ'cüler mi yapmıştı?  

HABERE YORUM KAT

11 Yorum