1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Fatih Portakal gazeteci olursa Hamas ve Filistin’e nasıl bakar?
Fatih Portakal gazeteci olursa Hamas ve Filistin’e nasıl bakar?

Fatih Portakal gazeteci olursa Hamas ve Filistin’e nasıl bakar?

​​​​​​​Kemalist borazan Fatih Portakal, kendinden beklenen bir iftiraya imza atarak 14 bin 944'ü çocuk 34 bin 789 Filistinlinin katledilmesinin Hamas ile İsrail arasında bir danışıklı dövüş olduğunu söyledi.

08 Mayıs 2024 Çarşamba 19:14A+A-

İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımına karşı başta ABD’deki üniversiteler olmak üzere dünyanın her yerinde protestolar gerçekleştirilirken, birçok gazeteci, sanatçı ve akademisyen bu soykırımı işleyen İsrail’i telin ederken, Türkiye’de ise çağdaş, demokrat ve insan hakları havarisi kesilen kesimler protestoyu geçtik, katil İsrail'e tek bir laf söylemeden Filistin halkına ve Hamas’a iftiralar atmaktalar…

Filistin halkının temsilcisi Hamas'ı Siyonist İsrail’in ağzıyla terör örgütü ilan eden Fatih Portakal, Hamas ile işgalci İsrail arasında danışıklı dövüş olduğunu iddia etti. Kendine gazeteci diyen, gazeteciliği İslami değerlere saldırı olarak kullanan Portakal’ın, Hamas lideri İsmail Heniyye'nin işgalci İsrail tarafından şehit edilen 3 çocuğunun danışıklı olarak katledilmesini düşünmesi zihninin nasıl bir karanlığa hizmet ettiğini gösteriyor.

Portakal "Ben İsrail'de İsrail yönetimiyle Hamas yönetiminin bir oyun sergilediğini, bir oyun kurduğunu zannediyorum. Tabii bunun içinde Amerika Birleşik Devletleri de var ve bu oyunu İyi oynadıklarını düşünüyorum bizim gibi ülkeleri de kandırdıklarını düşünüyorum.

Hala da bizim gibi ülkeler, başta Erdoğan olmak üzere bunu bir kuvay-i milli örgütü filan veya Hamas'ın yöneticisi konumundaki önemli isimleri bir kurtarıcı olarak görüyorlar. İsrail ve ABD Hamas'ı kullanarak Haniye'yi kullanarak sizleri kandırdı belki farkında değiller. Ha olma ihtimali var, olmama ihtimali de var tabii ki ama olma ihtimali daha kuvvetli." dedi.

Filistin halkının onurlu mücadelesini karalamak için her türlü pisliği kullanan bu yaratıkların kendilerine gazeteci demeden önce Gazze’de katledilen gazetecilerin sayısına bakıp utanmaları lazım…

HABERE YORUM KAT

8 Yorum