1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Eskişehir Valisi Ayyıldız niçin hedef gösteriliyor?
Eskişehir Valisi Ayyıldız niçin hedef gösteriliyor?

Eskişehir Valisi Ayyıldız niçin hedef gösteriliyor?

Sol-Kemalistler içkili festivali iptal ettiği gerekçesiyle Vali Erol Ayyıldız’a çok öfkelenmiş!

14 Mayıs 2022 Cumartesi 11:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de devletin halkın inanç ve hassasiyetlerine karşı savaş açtığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Son 15 yıllık süreç bir takım değişimlere sebep olsa da devletin resmi ideolojisi hala bu düşmanlık üzerine kuruludur!

Durum buyken devletin ideolojisine rağmen halkın inançlarına karşı dikkatli olan bürokratlar hemen hedef tahtasına oturtulur. Eskişehir Valiliği, kentte 15 gün süreyle açık alanlardaki etkinlikleri yasakladı. Valiliğin ‘uygun görülenler hariç’ olmak üzere aldığı yasak kararıyla, 12-15 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Fest de iptal edildi.

Anadolu Fest denilen saçmalık tamamen fahşa kültürüne dayalı her türlü ahlaksızlığın işlendiği bir organizasyon. İddialara göre Vali Ayyıldız'ın “Ben yasakçı bir vali değilim. Bu festivalde 10 bin adet bira dağıtılacak. Bu biralar içildikten sonra ne olacak" dediği öne sürülüyor.

Tabi ki bu iddialar sol-Kemalistleri çıldırtmaya yetti. İçkiyi Müslümanların değerleriyle savaşmak adına bir araç gibi kullanan seküler kesim içkili festival üzerinden bir varoluş savaşına girişti resmen. Cumhuriyet, Birgün vb. yayın organları hemen Vali Ayyıldız’ın tarikat bağlantılarını ifşa etme çabası içine girmiş…

Sol-Kemalistlerin hezeyanları Valiliğin aldığı kararın doğruluğunu değiştirmez. Toplu organizasyonlarda içki tüketimi ahlaksızlığın yaygınlaşmasına vesile olduğu gibi ciddi bir güvenlik sorunu oluşturmaktadır.

Kişisel yaşamlarında yapıp edecekleri rezillikleri kimsenin yasakladığı yok! Ancak asıl hata içki tüketiminin özendirilmesini imkanlı hale getiren bir organizasyona izin vermek olacaktır. Bu sebeple Vali Erol Ayyıldız’ın hangi gerekçe ile olursa olsun aldığı karar tebriki hak ediyor!

 

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum