1. HABERLER

  2. HABER

  3. Erdoğan'dan Yılmaz Özdil'e Sert Tepki
Erdoğan'dan Yılmaz Özdil'e Sert Tepki

Erdoğan'dan Yılmaz Özdil'e Sert Tepki

Başbakan Erdoğan, AK Parti mitingine gittikleri için onlara müstehaktır diyen Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'e sert tepki gösterdi.

19 Mayıs 2014 Pazartesi 15:17A+A-

Başbakan Erdoğan, AK Parti mitingine gittikleri için onlara müstehaktır diyen Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil iler 'Onlar ne şehit ne gazi Kar yoluna gitti niyazi' tweeti atan Posta gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan'a sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Diyorum ki sen bir patron olarak sende aynı zihniyetin mensubusun. Eğer bunları hala kapıya koyamıyorsan sen de aynı zihniyetin mensubusun" ifadesini kullandı.
Başbakan Erdoğan, "Biz vicdan sahibi bir milletiz. Vicdan sahibi milletin elbette vicdan sahibi devleti olacak. İnsanlıktan nasibini almamış, zerre kadar vicdanı olmayan, ahlak değerleriyle yakından alakaları olmayan bazı tiplerde bizim mitinglerimize geldi diye 'Onlar buna müstehaktır' diyecek kadar seviye kaybından mahrum olanlardır.

Bakıyorsunuz bir diğeri de ahlaksızca bir ifade kullanıyor. Şimdi ben soruyorum bu yazıyı yazanların patronları acaba bunları kendi gazetelerinde nasıl barındırıyor. Diyorum ki sen bir patron olarak sende aynı zihniyetin mensubusun. Eğer bunları hala kapıya koyamıyorsan sen de aynı zihniyetin mensubusun. Çünkü benim o şehit vatandaşlarıma bu ölüme müstehaktır deme hakkına, bunlar sahip değildir, bunu diyemezsin. 'Bunlar ne gazidir ne şehittir nokta nokta Niyazi'dir' diyenleri yanlarında barındıranlar bunu söyleme hakkına sahip değildir. Bunu barındıranlar onlarda aynı şeyi düşünüyor demektir" dedi.
 

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT