1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Elazığ Emniyet boykot stickerı yapıştırmayı suç mu sayıyor?
Elazığ Emniyet boykot stickerı yapıştırmayı suç mu sayıyor?

Elazığ Emniyet boykot stickerı yapıştırmayı suç mu sayıyor?

Elazığ’da Siyonist çeteyi destekleyen markalar hakkında boykot çağrısı yapan üniversite öğrencilerinin gözaltına alındığı iddia edildi.

13 Kasım 2023 Pazartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Dünyanın her yerinde Siyonist işgalcilerin işlediği cinayetlere karşı eylemler düzenleniyor. Binlerce insan sokakları doldurarak devletleri işgal rejimine karşı harekete geçme çağrısında bulunuyor. Katil Siyonistleri destekleyen firmalara yönelik ise çok ciddi bir boykot farkındalığı söz konusu.

Elazığ’da dünyadaki duyarlılığı yaşatmak için işgalcileri destekleyen markaları boykot çağrısında bulunan öğrencilerin gözaltına alındığı öne sürüldü. Boykot edilmesi gereken firmalar hakkında sticker çalışması yapan gençlerin gözaltına alındığı iddiası sosyal medyada paylaşıldı.

Eğer ki bu iddialar doğruysa Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nün insani ve vicdani bir tepki olan boykot çağrısına yönelik ortaya koyduğu tutum hakkında hesap vermesi gerekmektedir. Elazığ Emniyet boykot stickerı yapıştırmayı suç mu sayıyor? Duyarlılık sahibi insanların sesini kesmeye yönelik hareketler insanlardaki öfkeyi artırırken devlet ile halk arasında gerilim oluşmasına sebep oluyor. Yetkilileri bu iddialar hakkında acilen açıklama yapmaya davet ediyoruz!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum