1. HABERLER

  2. HABER

  3. Dört İlde Daha Polislere Yer Değiştirme
Dört İlde Daha Polislere Yer Değiştirme

Dört İlde Daha Polislere Yer Değiştirme

Kilis, Sakarya, Bursa ve Bolu'da KOM Şube Müdürleri görevden alındı. Bursa'da da Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi’nde görevli 11’i rütbeli 30 personel görevden alındı.

06 Ocak 2014 Pazartesi 17:49A+A-

Emniyet'te 17 Aralık operasyonlarından sonra başlayan görev değişiklikleri kapsamında Kilis, Sakar, Bolu ve Bursa'da da yeni görev değişiklikleri yapıldı. 

Kilis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Mehmet Emin Çakıcı görevden alındı. Kilis’te uzun süredir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Çakıcı bugün görevden alınarak Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü’ne atandı. Çakıcı’dan boşalan KOM Şube Müdürlüğü’ne ise Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Mehmet İyim getirildi. 

SAKARYA KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN ALINDI

İstanbul’da, geçen 17 Aralık’ta gerçekleştirilen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyette başlatılan görevden almalara bir yenisi eklendi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ziya Aygün de görevinden alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık 1.5 yıldır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapan Ziya Aygün, Sakarya Valiliği tarafından bu görevinden alınarak, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Emniyet Komuta Kontrol Merkezi’ne (EKKM) atandı. KOM Müdürlüğüne ise EKKM Müdürü Osman Elbirlik getirildi.

Görevden alınan Ziya Aygün, Sakarya’da aralarında Adapazarı Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Dişli ve yardımcısının gözaltına alınıp tutuklanmaları, ardından üst mahkemeye yapılan itiraz sonrasında serbest kalmalarıyla sonuçlanan ’ihaleye fesat karıştırma’ operasyonunu gerçekleştirmişti.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Murat Akça da, geçen 25 Aralık tarihinde görevden alınmıştı.

BOLU'DA DA KOM ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Kubilay Akgün görevinden alındı. Akgün’ün yerine personel şube müdürü olarak görev yapan Zafer Topkaya görevlendirildi. Konu ile ilgili Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar pazartesi gününün beklenmesi gerektiğini ifade etti.

BURSA İSTİHBARAT ŞUBESİNDE 30 PERSONEL GÖREVDEN ALINDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi’nde görevli 11’i rütbeli 19’u polis memuru 30 personel Emniyet Genel Müdürlüğü emriyle istihbarat şubesinden alındı. 30 personelin başka birimlerde görevlendirileceği bildirildi.

Operasyonun ilk haftasında Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet, Gasp ve Ahlak Bürolardan sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü olmuş, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü İhsan Yıldız ise Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirilmişti. Muhabere Elektronik Şube Müdürü Ümit Erdoğan ise, Nilüfer Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmişti.

Kaynak: Ajanslar

HABERE YORUM KAT