1. HABERLER

  2. HABER

  3. Dicle'deki Saldırı ve Klasik Sol Yüzsüzlük!
Dicledeki Saldırı ve Klasik Sol Yüzsüzlük!

Dicle'deki Saldırı ve Klasik Sol Yüzsüzlük!

Sol'un, Dicle Üniversitesindeki saldırıyı veriş tarzı ve üslubu "bozacının şahidi şıracı" deyimini anımsattı.

10 Nisan 2013 Çarşamba 16:56A+A-

HAKSÖZ-HABER

Üniversitelere yolu düşen herkesin şahit olduğu bir gerçek vardır. O da sol-sosyalist öğrenciler kendileri dışındaki siyasetlere, farklı ideolojik kesimlere tahammül etmez, saldırır, kavga çıkarır. Ama hemencecik medyanın karşısına geçip "masum devrimci öğrencilere" saldırı yapıldığı numarasıyla olayı tersyüz ederler.

İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir gibi şehirlerdeki üniversitelerde bugüne kadarki öğrenci olayları sol-sosyalistlerin medyadaki unsurları eliyle hep istedikleri gibi yansıtıldı. Yetmemiş olacak ki, şimdi de Diyarbakır Dicle Üniversitesi'ndeki olaylar da aynı şekilde yansıtılmaya çalışılıyor. Tabi burada hadisenin veriliş tarzı etnik tanımlama ile başlıyor. “Kürt öğrencilere Hizbullah saldırdı!” deniliyor. İstanbul'da olduğu zaman “Türk öğrencilere saldırıldı” demeyen sol kurnazlar böylelikle bir taşla birkaç kuş vurmaya çalışıyor.

İşte TKP’nin haber sitesi “Sol” aynen böyle vermiş haberi.

Kime dayanarak: ANF’ye; yani gerçekte saldıran tarafa hitap eden haber sitesine:

Dicle Üniversitesi'nde Hizbullahçıların Kürt öğrencilere saldırısıyla başlayan olay bugün 3. gününe girdi.

Sol’a göre neymiş?

Saldıran: Hizbullahçılar

Saldırıya uğrayan: Kürt öğrenciler!

Oysa her şey çok açık: Bütün fraksiyonlarıyla sol-sosyalizm tahammülsüzdür. Kendisi dışındaki siyasetlere hayat hakkı tanımaz. Üniversiteleri babalarının çiftliği gibi görürler. Kendinden başka kimsenin konuşmasına, söz söylemesine -gücü yetiyorsa- müsaade etmez. Buna karşı çıkanları da ezmeye çalışır. 

 

HABERE YORUM KAT

14 Yorum