1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cumhuriyet ‘irtica’ saçmalığında diretmeye devam ediyor!
Cumhuriyet ‘irtica’ saçmalığında diretmeye devam ediyor!

Cumhuriyet ‘irtica’ saçmalığında diretmeye devam ediyor!

Harp okullarına girişte yapılan yeni düzenleme Cumhuriyet’i rahatsız etmiş!

24 Mart 2021 Çarşamba 12:31A+A-

HAKSÖZ HABER

Harp okullarına girişte artık ‘irticai faaliyetlerde bulunmamış olmak’ kriteri yürürlükten kaldırıldı. Türkiye toplumunun gerçekleriyle uyuşmayan ayrımcı yönetmelik maddesinin kaldırılması sol-Kemalistleri rahatsız etmiş.

İstiyorlar ki TSK’da sadece kendi boruları ötsün! Darbeci geleneğin de sahip olduğu bu mantık cuntacılığın ideolojisini de ortaya çıkartıyor bir bakıma. “İrticai ve bölücü görüşleri benimsememiş veya bu faaliyetlere karışmamış olmak” hükmünün yerine “terör örgütlerine veya milli güvenliğe karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen gruplara üyelik, iltisak ya da irtibatı bulunmamak” şartı getirilmesi de Cumhuriyet tarafından yeterli bulunmamış!

Cinsi sapkın eğilimlere sahip olanların askeriyeye girişini engelleyen maddenin konulması ise mübalağalı bir şekilde veriliyor. Çok enteresan bir şekilde irticai faaliyetler hakkında yapılan düzenlemenin ‘FETÖ’nün varlığından ders alınmadığının göstergesi olduğu da haberde zikredilmiş…

Cumhuriyet’in açıktan veya örtülü bir şekilde İslam düşmanlığın yapan haberlerini kim yapıyor acaba? Bunun için dijital bir yazılım falan mı var? FETÖ ordu içinde yapılanırken hangi madde vardı? Sizin kaldırılmasından şikayet ettiğiniz “irticai ve bölücü görüşleri benimsememiş veya bu faaliyetlere karışmamış olmak” hükmü o zamanlar yönetmelikte yer almıyor muydu? Demek ki kimseye engellememiş! O zaman şimdi yapılan yeni düzenlemeden niye rahatsız oluyorsunuz?

1-168.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum