1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolsuzlukların ve rüşvetin olmadığı bir Türkiye'yi biz yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolsuzlukların ve rüşvetin olmadığı bir Türkiye'yi biz yaparız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolsuzlukların ve rüşvetin olmadığı bir Türkiye'yi biz yaparız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşması için İstanbul'da bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun dışında toplanan vatandaşlara hitap etti.

09 Ekim 2022 Pazar 19:01A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü açıklamaları 'yolsuzluk ve rüşvetin olduğu' bir Türkiye'nin varlığından haberdar olunduğunu düşündürtüyor. 

Birçok bakan ve bürokratın adının geçtiği rüşvet ve yolsuzluk iddialarının soruşturulmadığı Türkiye'de, hukuka ve şeffaflığa olan güven oldukça düşük bir seviyede. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün yaptığı açıklamalarda üzerinde çalıştıkları konunun 'yolsuzluk ve rüşvetin' engellenmesi üzerine olduğunu belirtti.

Erdoğan: "Ama şunu bilmenizi istiyorum: AK Parti iktidarı zulme rıza göstermez. Zulmedilmesini asla istemez ve derdimiz şu an itibarıyla inşallah aralık ayındaki yapılacak olan yeni değerlendirmelerle de asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak. Biz bunun için varız. Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah'ın izniyle olmayacağı bir Türkiye'yi biz hallederiz. Bunu biz yaparız. Şu an itibarıyla onun hazırlığı içindeyiz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

15 Yorum