1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Cuma namazını izne bağladığı iddia edilen İBB dev projelerine devam ediyor!
Cuma namazını izne bağladığı iddia edilen İBB dev projelerine devam ediyor!

Cuma namazını izne bağladığı iddia edilen İBB dev projelerine devam ediyor!

İBB 23 Nisan için İstanbul’u süslemeye başlamış!

22 Nisan 2021 Perşembe 12:43A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz gün öne sürülen bir iddiaya göre İBB, Cuma namazı için çalışanlarının izin alması gerektiğini belirten bir yazı yayımladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı İbadet İzin Talep Formu başlığıyla yayımlanan belge çalışanların hangi birimde çalıştıklarını belirtip Cuma namazına gittiklerine dair belgeyi imzalamaları isteniyor.

whatsapp-image-2021-04-20-at-14-32-11.jpeg

İBB ise bu uygulamanın 2016 senesinde başladığını öne sürdü. Ancak o dönem çalışanlara kolaylık sağlanması amaçlı olarak böyle bir şey yapıldığı anlaşılıyor. Çalışma saatlerinin Cuma namazına göre ayarlanması ve işlerin aksamaması için atılan adım ile İBB’nin ibadet formu birbirinden farklı işlevlere sahip görünüyorlar. Mesele kamuoyunda tartışılmaya devam ediliyor…

Cuma namazını izne bağladığı iddia edilen İBB ise bir yandan dev projelerine devam ediyor! Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle metrolar Atatürklü bayraklarla süslenmiş. Artık gına getiren bu tarz anlamsız ‘işler’ sol-Kemalist medyada büyük bir ‘yenilik’ gibi gösterilmeye çalışılıyor. Güler misin ağlar mısın?

Haksöz Haber’de defalarca dile getirdiğimiz şu cümleyi tekrar ifade etmek istiyoruz: Türkiye gerçekten çok komik bir ülke! Muhalefetin en önemli ve en öndeki isimlerinden birisi tarafından yönetilen memleketin en büyük belediyesi ‘’ diye Atatürklü bayraklar asmış olmakla övünüyor.

İktidar partisinin bir zamandır yaşadığı akıl tutulmasına eklenen muhalefetin hali, Türkiye adına geleceğin karamsar bir tablo oluşturduğunu gösteriyor. Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim!

ibb-5506.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

10 Yorum