1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP’nin ırkçılık gurur tablosu!
CHP’nin ırkçılık  gurur tablosu!

CHP’nin ırkçılık gurur tablosu!

Tanju Özcan milliyetçilerle ümmetçilerin farkını söylemiş…

28 Nisan 2023 Cuma 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Bolu’nun CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’nin kodlarını gösteren bir paylaşım yapmış. Bugünden yarına değişmesi mümkün olmayan bu kodları iyice bellemek lazımdır. Zira yaklaşan seçimlerde olası bir iktidar değişikliği durumunda ülkeyi bunlar yönetecek!

basliksiz-131.jpg

Hani ben yardımı kestim, Arapça tabelaları kaldırdım, işyeri açma izni vermedim , suya ve nikah ücretlerine zam yaptım ya! 2019'da Bolu'da 19.000, Türkiye'de 3,5 milyon olan sığınmacı sayısı, Bolu'da 4.400'e düşmüş, Türkiye'de 10 milyona çıkmış. Gururluyum, hepsi gidecek!! İşte Türk Milliyetçisi ile Ümmetçilerin farkı bu!!

Tanju Özcan’a ait olan bu sözler ilerde yapacaklarının da teminatı. Sonuna eklemeyi unutmamış bu “gurur” tablosu “Türk Milliyetçisi ile Ümmetçilerin” farkıymış. Ne güzel fark... Allah farkımızı artırsın ve hiç kapatmasın inşallah!

Muhacire ensar olanla ırkçı cahiller arasında zaten kapanması mümkün olmayan bir fark vardır. Milliyetçiliğin ne kadar rezil bir ideoloji olduğunu anlamak içinse Özcan’ın paylaştığı şu tabloya bakmak yeterli…

CHP’li isimlerin ırkçı politikalarını görmezden gelip “CHP değişti” söylemlerini dile getirenler ise gerçeklerle nasıl yüzleşecekler acaba?

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum