1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP’nin 29 Ekim fetişizmi!
CHP’nin 29 Ekim fetişizmi!

CHP’nin 29 Ekim fetişizmi!

CHP’li Özgür Özel, çocuklar yağmurdan etkilenmesin diye töreni erken bitiren Manisa Valisi’ne inat kendi kutlamasını yapmış.

29 Ekim 2020 Perşembe 18:48A+A-

HAKSÖZ HABER

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla yapılan bıkkınlık verici törenler Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde meydandaki anıta çelenk sunarak düzenlenmiş. Ardından başlayan yağmur dolayısıyla Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, öğrenciler ıslanmasın diyerek töreni bitirmiş.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise yağmurdan dolayı törenin bitirilmesini kabul edememiş. Hemen kendi törenini gerçekleştirmeye girişmiş. Beş vakit namaz muamelesi yaptığı törenini gerçekleştiren Özgür Özel ardından şunları söylemiş: "Biz İzmir Marşı'nı, 10. Yıl Marşı'nı okuyarak yürüyünce bulutlar ağlamayı kesti, yükseldi ve yolumuz aydınlandı." Yağmur yağmasının sizin dininizin törenleriyle bir ilgisi yok sayın Özel. Yağmurlar da yeryüzünde ve göklerde olan her şey gibi Allah'ın emrindedir.

Kemalistlerin törenlerine nasıl dikkatle riayet ettiklerini görmek için ibretlik bir olay. Türkiye’de eğitim için okulun kapısından içeri giren herkes bu törenlere zorla katılmak zorundadır. Zorlaya zorlaya gidilen törenler çile olmanın da ötesinde anlamsız bir seremoniye dönüşür. Ancak Özgür Özel gibi itikadına sadık tipler için bu törenlere katılmak sevinç kaynağı oluyor herhalde… Ne diyelim, Allah akıl fikir versin!

HABERE YORUM KAT