1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bu geminin yolu yol değil
Bu geminin yolu yol değil

Bu geminin yolu yol değil

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisinin 1. Olağan Çankırı İl Kongresi’nde konuştu. Babacan konuşmasında geçtiğimiz günlerde Perinçek’in Ak Parti için söylediği "geminin kaptanı onlar ise geminin rotasını da biz çiziyoruz" sözlerini hedef aldı.

10 Aralık 2020 Perşembe 13:12A+A-

HAKSÖZ HABER

Kendisini iktidarın ortağı ve iktidarın rotasını çizen kişi olarak lanse eden Perinçek’i ve Perinçek’in bu sözlerine karşılık sessiz kalan AK Partiyi hedef alan Babacan,

Büyük ortağın öyle bir prangaları var ki, küçük ortaktan izin almadan tek kelime edemiyor. Yolda karşılaştığı küçük ortağın keyfini kaçırmamak için, yola birlikte çıktığı 40 yıllık arkadaşlarını terk ediyor. Bir de bize Siz gemiden indiniz’ diyor. Yine yanılıyorlar. Hatırlatalım, iktidarın üçüncü ortağı daha geçen hafta ne dedi? Geminin rotasını biz çiziyoruz’ dedi. Biz, 28 Şubat karanlığının destekçisi olan bu ortağın rotasını çizdiği gemiye hiçbir zaman binmedik ki! Hiçbir zaman, mafyayla, çetelerle, 28 Şubatçılarla, vesayet kalıntılarıyla aynı gemiye binmeyiz... Siz hangi gemide olduğunuzun farkında mısınız? Sizin geminizin dümeninde küçük ortak oturuyor, rotayı da küçüğün küçüğü ortak çiziyor. İşte sizin reislik yaptığınız gemi bundan ibarettir. Bu geminin yolu da yol değildir” dedi. 

HABERE YORUM KAT

10 Yorum