1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Boydak Yöneticileri Mahkemeye Sevk Edildi
Boydak Yöneticileri Mahkemeye Sevk Edildi

Boydak Yöneticileri Mahkemeye Sevk Edildi

Kayseri'de 'paralel devlet yapılanması' soruşturması kapsamında gözaltına alınan dört Boydak Holding yöneticisinden üçü, savcılığın tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

06 Mart 2016 Pazar 02:31A+A-

Kayseri'de 'paralel devlet yapılanması' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding'in üst düzey yöneticilerinden Hacı Boydak, Memduh Boydak ve Murat Bozdağ tutuklama istemiyle, Erol Boydak ise adli kontrol talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 'paralel devlet yapılanmasına finans desteği sağlandığı' iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan yöneticiler, sabah saatlerinde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılar, işlemlerinin ardından öğle saatlerinde yeniden aynı hastaneye getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılar dün gözaltına alınmış, holding merkezi ve evlerinde arama yapılmıştı.

AA

HABERE YORUM KAT