1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Beyaz TV’nin “metafizik uzmanları”nı durduracak kimse yok mu?
Beyaz TV’nin “metafizik uzmanları”nı durduracak kimse yok mu?

Beyaz TV’nin “metafizik uzmanları”nı durduracak kimse yok mu?

Beyaz TV düzeysiz içerikleriyle toplumun ahlakını zedeliyor!

22 Haziran 2022 Çarşamba 14:57A+A-

HAKSÖZ HABER

Muhafazakarlar tarafından yönetilen ve muhafazakar kesime dönük içerikler üreten Beyaz TV isimli kanal izlenme oranları için her şeyi yapmaya devam ediyor. RTÜK tarafından sert bir şekilde müdahale edilmemesi durumunda daha da fazlasını yapacak anlaşılan!

Beyaz TV'de 'Her Açıdan' programına katılan ve kendini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman canlı yayında cin çıkarma seansı yapıp, içine cin girdiğini düşünenlerin kendisine başvurması gerektiğini belirtmişti. Yayın esnasında "Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler” ifadelerini kullanan Hürman sosyal medyada gündem olunca kendisinin dolandırıcı olmadığını belirten ve ilmimin “doğuştan” olduğunu söyleyen bir açıklama yayınladı:

“Ben metafizik uzmanı Pelin Hürman. Dünden beri ben konuşuluyorum. Ne yazık ki bir programın 2 dakikalığını kesmişler yaymışlar. Orada insanlar ileri geri konuşmuşlar yorumlar yapmışlar. Ben kendi videolarımda asla musallat çıkarma işlemi paylaşmadım. Öyle şeylere de karşı olan biriyim. Son çıktığım programdaki asla cin çıkarma seansı değildi. O bir gönderiydi, davetti. Bedenin içinde ya da etrafındaysa sıkıntı, yıllarca psikiyatrist gezip ilaç kullanıp sıkıntılarına çözüm bulamazlarsa kendilerine farkındalık göstermeye çalıştık.

Benim haramzade üfürükçü olmadığımı beni tanıyanlar çok iyi biliyor. Ben muskacılara üfürükçülere karşıyım. İlmim doğuştan gelmekte.

Bakımlardan asla ücret almıyorum. Bedenden çıkartma işleminden asla ücret almıyorum. 6 ay 7 ay uğraştığım işlemlerden ücret alıyorum. Bir büyü olayı varsa bunlardan ücret alıyorum. Bedeninde musallat zuhur etmiş kişilerden asla ücret almıyorum. Benim ilmim başkasında olsa şimdi köşeyi dönmüştü. Siyaset insanı, yandaş değilim.”

Yandaş değilim sözleri epey ilgi çekmiş olacak ki T24’ünden Birgün’üne birçok sol-Kemalist yayın organı da bu “metafizik uzmanına” ait bu açıklamayı haber yapmış! Kendisini bu şekilde tanımlayan bir kimse nasıl ciddiye alınır Allah aşkına! "Metafizik uzmanı", musallat olanları İbn-i Sina’nın Kitabü'ş-Şifa’sı ile mi uzaklaştırıyormuş?

Üfürükçülere karşı olan üfürükçü hakkında Beyaz TV’ye yaptırım uygulanmalıdır. İnsanların dine yaklaşımlarını tahfif eden ve ahlaktan, mantıktan uzak yaklaşımlarla dini espri malzemesi haline getiren kimselerin milyonlarca insana ulaştırılması kabul edilemez!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum