1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Batı medyası İsrail aşkına her türlü insani standardı bir kenara bırakmış halde! 
Batı medyası İsrail aşkına her türlü insani standardı bir kenara bırakmış halde! 

Batı medyası İsrail aşkına her türlü insani standardı bir kenara bırakmış halde! 

Gazze’den gelen inanılmaz vahşet görüntülerine rağmen Batı medyası İsrail zulmünü meşrulaştırmak için adeta yırtınıyor.

14 Ekim 2023 Cumartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

ABD ve Avrupa ülkeleri İsrail vahşetinin net bir şekilde yanında yer alırken, Batı medyası da ahlaksızlıkta yarış içinde. Çok az bir istisna dışında neredeyse hepsi Siyonist katillerin işledikleri suçları aklama çabası içindeler.

Daha önce Filistinli çocukların görüntüleriyle “İsrailli çocukların parçalanmış cesetleri” başlıklı haber yapma sahtekarlığına başvuran ünlü İngiliz yayın organı The Times’da yayınlanan bir yazı bu durumu gözler önüne seriyor. Batı basınından özetler sunan euorotopics’in yazıya dair yorumu da çok ilginç. Yazı şöyle sunulmuş:

“The Times, saldırıya uğrayanların her türlü sertlikte yanıt verme hakkına sahip olduğu kanaatinde.”

The Times’tan alıntılanan aşağıdaki paragraf açıkça soykırıma mazeret arama çabasını yansıtıyor: 

“Hiç kimse tek bir masum insanın dahi ölmesini istemez. Fakat kendi tarihimizden öğrendiğimiz gibi, bizi yok etmek isteyen psikopatların varoluşsal tehdidiyle karşı karşıya kaldığımızda ne yazık ki masum insanlar hayatlarını kaybediyor. ... İsrail önümüzdeki haftalarda haklı mücadelesini sürdürürken ve Hamas olan bitene seyirci kalan dünyayı manipüle ederken, hepimiz Kohelet Kitabı'ndaki zamanlar üstü sözleri düşünmeliyiz: 'Her şeyin bir zamanı var.' ... Geçtiğimiz hafta İsrail için gözyaşı ve yas haftasıydı. Şimdi bir gün yeniden yapılanma zamanı gelene kadar önümüzde bir savaş var. ... Geri kalanlarımız içinse susma vakti.”

Görüldüğü üzere The Times yazarı açıkça İsrail katletmekte haklı, sesinizi kesin diyor. Ve ne acıdır ki bu aşağılık kalemler dünyaya insanlık dersleri verme konusunda da kendilerini söz sahibi görebiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum