1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Batı medyası ahlaksızlıkta sınır tanımıyor!
Batı medyası ahlaksızlıkta sınır tanımıyor!

Batı medyası ahlaksızlıkta sınır tanımıyor!

Gazze’de işlediği vahşet tablosu giderek kabarmasına rağmen İsrail Batı medyasında hala ciddi biçimde himaye görmeye devam ediyor.

21 Kasım 2023 Salı 13:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist çete sistematik biçimde Gazze’de insanlığı bitirirken İsrail’e adeta kutsal inek muamelesi yapan Batılı yönetimler ve medyanın tavrı bir çirkinlik abidesi olarak yükselmeye devam ediyor. Canlı yayınlarda tüm dünyanın şahitlik ettiği ve büyük bir nefrete sebebiyet yol açan katliamlara rağmen yaygın biçimde İsrail hala kollanıyor, savaş suçları örtülüyor. Son günlerde eleştirel bazı yayınlar artmış olmakla birlikte Gazze’den yansıyan korkunç görüntüler hala büyük ölçüde görmezden geliniyor.

İşte günlük olarak Avrupa gazetelerinde yayınlanan güncel olaylara dair özetler sunan euorotopics adlı internet kanalının yayınlarında bu durumu somut biçimde görmek mümkün. AB’ye bağlı bir yayın kuruluşu olan euorotopics’in şu başlığı bile ne kadar büyük bir ahlaksızlıkla karşı karşıya olunduğunu göstermekte. İsrail’in giderek tüm dünyada büyük nefret uyandıran katliamlarına karşın kısık bir dille gündeme getirilen itirazlar çerçevesinde birkaç gazeteden alıntı yapılmış. Ama sitenin bilhassa konuyu sunuş tarzı çok çarpıcı: “İsrail sivilleri daha mı çok korumalı?

basliksiz-155.jpg

Bundan ne anlıyoruz? Bu sözler sizce de İsrail’e yönelik olarak “biraz daha dikkat etsen iyi olur!” anlamına gelmiyor mu? Yani İsrail aslında yanlış bir şey yapmıyor, gerekeni icra ediyor ama bu arada biraz daha dikkat etmesinde fayda var!

Bakalım insan hakları ve özgürlükler sözlerini ağızlarından düşürmeyen, her türlü sapkının hamiliğine soyunan Batı medyası vicdansızlıkta daha ne manzaralar sergileyecek?

HABERE YORUM KAT

1 Yorum