1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Başörtüsü düşmanlığında geri adım yok!
Başörtüsü düşmanlığında geri adım yok!

Başörtüsü düşmanlığında geri adım yok!

Sözcü yazarı Emin Çölaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başörtülü tercümanını hedef aldı!

05 Kasım 2021 Cuma 12:36A+A-

HAKSÖZ HABER

Sözcü gazetesinin “duayen” ismi Emin Çölaşan aslında ciddiye alınmaması gereken bir isimdir. Çölaşan’ın çok kötü bir üslup ve bakış açısıyla yıllardır yazarlık yapabiliyor olması zaten başlı başına üzücüyken bir de onu muhatap alarak sizlere zahmet çektirmek istemezdik.

Ne var ki Emin Çölaşan hadsizlikte çıtayı o kadar yükseltebiliyor ki bizim de elimizden bir şey gelmiyor! Sol-Kemalistlerin muhafazakarlara şirin gözükmek için türlü taklalar attığı zamanlardan geçiyoruz. Büyükşehir belediye seçimlerinin gösterdiği sonuçlara göre CHP kendisi gibi davranmayıp müfsid ideolojisine muhafazakar makyaj uyguladığı vakit kazanabiliyor.

Netice olarak verimli bir iş gibi görünen “muhafazakar makyaj” şuan popüler durumda. Sol-Kemalistler din veya dindarlarla ilişkili konularda “hissiyatlarını” açıktan dile getirmekten çekiniyorlar. Ama Emin Çölaşan’ın içi dışı bir…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden ile G20 zirvesindeki görüşmesinde tercümanlık yapan Fatma Kavakçı'nın başörtülü olması Çölaşan’ı çok rahatsız etmiş. O kadar rahatsız olmuş ki utanmadan “Bu iş için başı açık kadın yok muydu?” diyebiliyor! “Recep Bey’in hemen yanı başında ya da ardında dolanan beyaz türbanlı bir kadın! Tercümanlık görevi ona verilmiş. Demek ki Türkiye Cumhuriyeti’nde bu görevi üstlenecek başı açık bir kadın, ya da İngilizce bilen bir erkek tercüman yokmuş!"

Fatma Kavakçı daha önce de başörtüsü sebebiyle hedef alınmıştı. Zamanında treni kaçıran Çölaşan çalakalem yazdığı yazısında “içindeki” mefsedeti kusmuş!

Devlet sırlarının konuşulduğu bir toplantıya başörtülü birisinin katılıp Türkiye'yi temsil etmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Emin Çölaşan, Kemalistlerin iç yüzüne ayna tutuyor aslında. “CHP değişti” yaygarası kopartanların sol-Kemalistlerin “duayen” gazeteci abisine iyice bakması lazım!

whatsapp-image-2021-11-03-at-18-15-06.jpeg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum