1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bahçeli Adana’daki polis vahşetini tebrik ve teşvik ediyor!
Bahçeli Adana’daki polis vahşetini tebrik ve teşvik ediyor!

Bahçeli Adana’daki polis vahşetini tebrik ve teşvik ediyor!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Adana'da polisin şiddet uyguladığı Furkan Vakfı protestocularına hakaret ederken polisi de şiddet uyguladığı için tebrik etti.

22 Mart 2022 Salı 13:49A+A-

HAKSÖZ HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada her zamanki gibi aşırılığa varan söylemlerde bulundu. Furkan Vakfı gönüllülerinin Adana'da gerçekleştirmek istediği protestoya polis tarafından yapılan müdahaleyi destekleyen Bahçeli, polisleri de tebrik etti. 

Polisin sert müdahalelerine "Kabul edilemez" diyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in aksine bir beyanda bulunan aşırılık ve şiddet yanlısı Bahçeli, "Türk polisi zamanında müdahale etmiştir, alınlarından öpüyorum" dedi.

Bahçeli, "Türk polisi görevinin gereğini yapmış, Müslüman görünümlü bir avuç münafığa, sokakları karıştırmak isteyen sayıca küçük bir azınlığa Türk devletinin yaptırım gücünü göstermiştir. Bütün emniyet teşkilatımızı hassaten kutluyor, özellikle Adana'da görev yapan her polisimizin tertemiz alınlarından öpüyorum" ifadeleriyle akla ve mantığa aykırı cümleleri kurmaktan çekinmeyerek polis şiddetini övdü.

 

HABERE YORUM KAT

15 Yorum