1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Amasya’da İşbirlikçi Hasina Yönetimi Lanetlendi!
Amasya’da İşbirlikçi Hasina Yönetimi Lanetlendi!

Amasya’da İşbirlikçi Hasina Yönetimi Lanetlendi!

Amasya’daki İslami Kuruluşlar Bangladeş’in zalim başkanı Hasina ve yönetimini lanetlemek, idam edilen Cemaati İslami emiri şehit Rahman Nizami vasiyetini gündemleştirmek üzere basın açıklamasında bulundu.

16 Mayıs 2016 Pazartesi 23:25A+A-

Amasya’daki İslami Kuruluşların platformu Gönüllü Kuruluşlar Birliği (Gök-Bir) Bangladeş’in zalim başkanı Hasina ve yönetimini lanetlemek, idam edilen Cemaati İslami emiri şehit Rahman Nizami vasiyetini gündemleştirmek üzere basın açıklamasında bulundu.

Yavuz selim meydanında gerçekleştirilen basın açıklamasında Bangladeş’te yaşanan zulümlerle birlikte 6.yılına giren Suriye’deki Esed, Rusya, PydPkk, İran, Hizbulesed ve onların zulümlerine dolaylı destek veren emperyalistler, Filistin’de İşgalci Siyonist İsrail, Mısırda darbeci sisi ve İslam coğrafyasındaki zalimler lanetlendi.

Basın açıklamasında ’Selam Olsun Şehit Nizami’ye, Kahrolsun İşbirlikçi Hasina Diktası!’  yazılı pankart açılırken; ‘Zalimler için yaşasın cehennem, İslami hareket engellenemez, Zalim Hasina hesap verecek’ sloganları atıldı.

Basın açıklaması Ahimder Amasya temsilcisi Abdülhamit Budak tarafından okudu. Açıklamada şu hususlar vurgulandı:

Bugün beşeri siyasetin icadı olan canavar devlet sistemlerinin oluşturduğu adaletsiz uygulamalar gün geçtikçe daha şiddetli hale gelmekte ve mazlumlara hayat hakkı tanımamaktadır.

Zalimler için yaşasın Cehennem!

 Devlet adına uygulanan soykırımlar, demokrasi adına yapılan kıyımlar, insan hakları adına işlenen katliamlar ve  örgütler eliyle işlenen cinayetler asrımızın siyasetine damga vurmakta ve bunun adına da ulusal çıkarlar, özgürlük mücadelesi  ve reel siyaset denmektedir.13 Aralık 2013’te Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla’yı, 11 Nisan 2015’te Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed Kamaruzzaman’ı ve 21 Kasım 2015’te Genel Sekreter Yardımcısı Ali İhsan Mücahid’i idam ederek despotik zihniyetini bütün dünyaya gösteren Hasina rejimi, iki gün önce de Cemaat-i İslami Emiri Mutiur rahman Nizami’yi idam ederek yeni bir insanlık suçuna daha imza attı.

Bangladeş’ten Gazze’ye Biz Ümmetiz!

Mısır’da halkın meşru oylarıyla iktidara gelen Muhammed Mursi’ye darbe yapanlar, Irak’ta mezhep çatışmalarını körükleyenler, Suriye’de Zalim Esed’e karşı kıyam eden halkı katledenler, Filistin’i işgal ve ambargoyla boğmak isteyenler ve Bangladeş’te Cemaat-i İslami’yi yargılayıp mahkûm edenler aynı şeytani zihniyettir.

Şehit Rahman Nizami Ümmetin Gururudur!

Buradan birkez daha tüm dünya Müslümanlarına, duyarlı insanlara, azıcık adalet ve insaf sahibi olan devletlere sesleniyoruz. Zalim Bangladeş devletinin insanlığa karşı olan bu uygulamalarının son bulması için harekete geçin.

 İnanıyoruz ki, günü gelince Hasina, Beşşar, Sisi ve Netanyahu gibi zalimler de aynı akibete uğrayıp  cehennemi boylayacaklardır. 

Basın açıklamasının ardından ilerlemiş yaşına rağmen İslami mücadeledeki öncü kimliğiyle bilinen, Allahtan başkasına boyun eğmeyeceğini idama götürülürken dahi dilinden düşürmeyen Şehit Rahman Nizaminin Müslümanlara yazdığı mektubu Amasya İnsani yardım derneği yönetim üyesi Fatih Akgül tarafından okundu. Basın açıklamasının ardından Özlenen Ay Derneği üyesi Nadir Uyar’ın yaptığı dua ile program sona erdi.

20160516_173945.jpg

20160516_174519(0).jpg

20160516_174711.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum