1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Altaylı halkı aşağılamak için fırsat kolluyor!
Altaylı halkı aşağılamak için fırsat kolluyor!

Altaylı halkı aşağılamak için fırsat kolluyor!

Fatih Altaylı, AK Parti Grup Başkanvekilinin akıl dışı sözlerini fırsat bilerek halkı tahkir etti!

21 Şubat 2022 Pazartesi 15:05A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçmişte başörtülülere nefret kusan son yıllarda mültecileri her fırsatta yalan yanlış iddialarla hedef gösterip ırkçılığı körükleyen Fatih Altaylı zulme uğrayan kim varsa onun karşısında olmuştur her zaman!

Haksöz’ün de haber konusu yapıp eleştirdiği AK Parti Grup başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu “enflasyon” açıklaması hakkında bir yazı yazan Fatih Altaylı, AK Parti seçmenini aşağılayarak yine seviyesizliğini gösterdi.

Fatih Altaylı Habertürk’teki “O poşet Louis Vuitton poşeti mi!” başlıklı yazısında Mehmet Emin Akbaşoğlu'nun Fransa'da yüzde 6-7 enflasyon oranıyla 150 Euro'ya dolan bir market poşetinin 750 Euro'ya çıktığı yönündeki sözlerini üzerinden şu iğrenç cümleleri yazdı: "Onunki, bilmemekten kaynaklanan bir durum değil. Öyle olsaydı, Kübra Par’ın uyarısı ile 'Aaa, haklısınız. Özür dilerim' der düzeltirdi. Tam aksine inat ediyor, devam ediyor yanlış hesabına. Fransa’da yaşayan yakınlarının 750 Euro’ya pazar poşet doldurduğunu söylüyor. Herhalde bahsettiği poşet Louis Vuitton ya da Cartier poşeti. Aslında biliyor neyin ne olduğunu ama bile bile yanlış söylüyor. Çünkü o aslında bu hesabı yapabilenlere seslenmiyor, onun hedef kitlesi bu hesabı yapamayan kendi seçmeni" 

Sol-Kemalistlerin tipik tavrı muhataplarını tahkir ederek küçümsemektir. Altaylı içerisinde yetiştiği habitatın yükümlülüklerini yerine getiriyor anlaşılan! Altaylı'nın bu küstah tavırlarının hiçbir yaptırıma uğramaması da medyanın hal-i pürmelalini gözler önüne seriyor! 

Yazının devamında kendisinin veya okurlarının yapabildiği bu hesabı AK Parti seçmen kitlesinin yapamadığı bir kere daha dile getirerek müstağni tavrını sürdürüyor! “Söylediklerinin doğru olmadığını sizin kadar, benim kadar bilmiyorlar mı! Biliyorlar elbet. O kadar eğitimsiz değiller. Tam aksine çok akıllılar. Örgütlerine, seçmenlerine söylenecek yalanları üretiyorlar. Anlamadınız mı hala bu sözlerin hedef kitlesinin siz ya da ben olmadığımı. Onlar başka bir gruba sesleniyorlar. Anket sonuçlarına bakılırsa, bence başarılı da oluyorlar.”

Sol-Kemalistler bir zamandır dindar-muhafazakarları bu kadar açıktan tahkir etmekten çekiniyorlardı. Bunun sebebi de malum “değişim” algısı oluşturma çabasından kaynaklanıyor. Hiçbir şeyin değişmediği Fatih Altaylı gibi insan düşmanı müptezellerin yazdıklarından belli!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum