1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ali Babacan’dan ‘pelikan’ eleştirisi
Ali Babacan’dan ‘pelikan’ eleştirisi

Ali Babacan’dan ‘pelikan’ eleştirisi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, medya içindeki yapılanmaları hedef aldı.

24 Kasım 2020 Salı 17:37A+A-

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avrupa Birliği ile ilişkiler hakkında söylediği sözler tartışılmaya devam ediliyor.  "Kendimizi Avrupa’nın ayrılmaz parçası görüyoruz" diyen Erdoğan, “Bununla birlikte bu ülkemize ve ulusumuza saldırılara, adaletsizliklere ve çifte standarda boyun eğeceğiz anlamına gelmiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Azımsanamayacak bir süredir AB ile ilişkiler hakkında menfi cümleler kuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerinin yansıması olumlu oldu. İlişkilerin daha yapıcı bir zeminde inşa edilmesi Türkiye’nin dış politikada çok yönlü bir siyaset izlemesine de vesile olabilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri karşısında Erdoğan’a şartlanmış kalemlerin rezil durumları ise bir kere daha komik durumlar ortaya çıkarttı. En son ekonomi politikalarında yaşanan değişim karşısında afallayan pelikanlar şimdi AB hakkında yapılan açıklamalar karşısında ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Bu durumun ortaya çıkarttığı boşluktan ise muhalefet kendisine siyasi argüman buluyor. Bu siyasi tepkinin tutarlılığı da tartışmaya açık tabi ki. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AB açıklamaları hakkında nerede konumlanacağını bilemeyen pelikan şebekesini açıktan hedef almış. Pelikan yeni ortaya çıkmadı. Dün AK Parti içindeyken niye bu eleştiri kamuoyu önünde yapmıyordunuz diye sormadan edemiyoruz ama birilerinin en azından trol medyası hakkında bir şeyler söylemesini dahi memleket adına bir kazanım olarak görmek lazım!

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum