1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Akşener İsrail’den aferin aldı mı?
Akşener İsrail’den aferin aldı mı?

Akşener İsrail’den aferin aldı mı?

Meral Akşener, Hamas hakkında yalanlanmış ithamlar sıralayarak İsrail’in gözüne mi görmeye çalışıyor?

02 Kasım 2023 Perşembe 13:45A+A-

HAKSÖZ HABER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Hamas düşmanlığı dikkat çekiyor. Normal şartlarda ırkçı-faşist bir siyasi çizginin izleyicisi olarak Hamas düşmanlığı yapması şaşırtıcı olmaz. Ama İsrail’in bunca vahşeti gözler önündeyken ısrarla Hamas düşmanlığı yapılmasının ardında ister istemez bir şeyler aramak icap ediyor.

Öyle ya, Beyaz Saray’ın bile yalanladığı adice iftiraları meclis grubunda tekrar tekrar dillendirmekle Meral Akşener bir şeyleri hedefliyor olmalı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas’ı savunan sözlerine çok kızdığı anlaşılan Akşener öfkeyle Hamas’a yükleniyor. Acaba takındığı bu tutumla Meral Akşener İsrail ve destekçilerine Türkiye’de “güvenebileceğiniz siyasetçi benim” mesajı mı veriyor?

Dün yaptığı konuşmada  şu sözleri sarfediyor: “Ortada, Filistin’in meşru bir hükümeti varken; sanki Filistinliler için, hayırlı bir iş yapmış gibi; sen neden, Hamas’ı meşru görüyorsun? Bu kadar şaibeli bir eyleme imza atanları; sen, hangi akılla, ‘mücahit’ diye lanse ediyorsun? Çocukları, sivilleri, kadınları öldürmenin mücahitlikle ne ilgisi var? Dinimiz savaşta bile bunların öldürülmesini yasaklamamış mıdır?”

Bilindiği üzere daha evvel ABD Başkanı Biden da Hamas’ın çocukları öldürdüğün iddia etmiş, bunun videosunu izlediğini söylemiş ama Beyaz Saray bu sözleri yalanlamıştı.

Acaba birileri Meral Akşener’e de bir video mu izletti?

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

6 Yorum