1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Akit Acem Propagandasına Alet Olmak Zorunda mı?
Akit Acem Propagandasına Alet Olmak Zorunda mı?

Akit Acem Propagandasına Alet Olmak Zorunda mı?

Ömrünü Irak ve Suriye’de mezhepçi diktatörlükleri sağlamlaştırmak için harcamış Kasım Süleymani, ölmeden önce Filistin için şehid olmak istediğini yazmışmış!

20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:59A+A-

HAKSÖZ-HABER

Akit gazetesi, mazlum Suriye halkının ‘Halep kasabı’ sıfatıyla tanıdığı Kasım Süleymani’den efsane üretmeye yönelik İran propagandasına bir kere daha alet olmuş! Gazete “Kasım Süleymani'nin son mektubu ortaya çıktı” başlıklı haberinde Lübnan’da yayın yapmakta olan HizbulEsed yanlısı bir televizyon kanalının güzellemesini aynen aktarmış. 

El-Meyadin adlı katliam savunucusu propaganda kanalına dayandırılan haberde Kasım Süleymani’nin öldürülmeden önce Hamas’ın askeri kanadı Kassam Tugayları’nın komutanı Muhammed Dayf’a mektup gönderdiği ve bu mektupta ‘Herkes emin olsun, İran her türlü zor şart ve abluka karşısında Filistin’den asla vazgeçmeyecektir’ dediği belirtilmekte. 

Akit’in haberinde “El Meyadin televizyonunun ulaştığı” ifadesiyle aktarılan mektubun ‘Allah’tan bizi Filistin için şehadete ulaştırmasını niyaz ediyorum’ ifadeleriyle son bulduğu da belirtilmiş. 

Ne var ki, ismi Kudüs Gücü olan bir ordunun komutanı olarak Süleymani’nin Irak ve Suriye’de binlerce mazlumu katletmesi gerçeği ortada dururken, Filistin için dillendirdiği hamasi laflara kulak verilmesinin ne kadar anlamsız bir iş olduğu ise unutulmuş!   

HABERE YORUM KAT

4 Yorum