1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ahlaki açıdan enkaz olanları milletvekili yapmak!
Ahlaki açıdan enkaz olanları milletvekili yapmak!

Ahlaki açıdan enkaz olanları milletvekili yapmak!

AK Parti listelerindeki bazı isimlerin muhafazakar-dindar seçmen tarafından kabul görmesi mümkün değil.

12 Nisan 2023 Çarşamba 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Millet İttifakı içerisindeki muhafazakar partilerin CHP listelerinden aday olması tartışılmaya devam edilirken AK Parti listelerindeki bazı isimlerin durumu ise içler acısı…

Muhafazakarların CHP ile kol kola olması kabul edilemez evet ama ahlaki açıdan enkaz tipleri milletvekili yarışına sokmak nasıl izah edilecek?

Cumhuriyet mitinglerinde AK Parti’ye yönelik kinini kusan Kemalizm’in yılmaz savunucusu Hulki Cevizoğlu’nu AK Parti’den hem de seçilebileceği bir sıradan aday göstermek de kabulü mümkün olmayan bir hadisedir. Cevizoğlu’nun CHP’li kimliği CHP olmasa bile en fazla Memleket Partisi’nde yer almasına izin verir. Çıkarları için ideolojisini satan birisinden ne tür bir “yoldaşlık” bekliyorsunuz?

Esenyurt Belediye Başkanı olduğu dönemde cinsel taciz iddialarıyla gündeme gelen Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’u bitiren isim olarak tanınıyor. Adı geçen iddialar dahi Kadıoğlu’yla birlikte yol yürünemeyeceğinin kanıtıyken böyle bir isme aday listelerinde yer vermenin mantığı nedir?

Muhafazakar seçmeni ahlaki açıdan enkaz kimselere oy verme sorunsalı içerisinde bırakmak peşinde misiniz? Ya da iyiden iyiye kaybetmeyi kafanıza koydunuz! Bu isimlerle kazansanız ne işi yarayacak ki?


Not:  AK Parti'nin İstanbul 3. Bölge 8. sıra milletvekili adayı Necmi Kadıoğlu, genel merkezin talimatıyla bugün akşam saatlerinde adaylıktan istifa etti.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum