1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Adnan Oktar’a Operasyon: Cerahata Geciken Müdahale!
Adnan Oktar’a Operasyon: Cerahata Geciken Müdahale!

Adnan Oktar’a Operasyon: Cerahata Geciken Müdahale!

Televizyon ekranlarından sergiledikleri rezil görüntüler ve karanlık irtibatları ile dikkat çeken Adnan Hoca yapılanmasına yönelik operasyonda çok sayıda gözaltı var.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 12:02A+A-

Kamuoyunda Adnan Hoca cemaati diye bilinen ve dini cemaat görünümlü bir oluşumun İslami ilke ve değerlere nasıl zarar verebileceğinin bariz bir örneğini teşkil eden gruba yönelik bu sabah Savcılığın talimatıyla operasyon gerçekleştirildi. Adnan Oktar’ın Çengelköy’de kaldığı villa, televizyon kanalı ve diğer adreslerde süren operasyonda 235 kişi gözaltına alındı.

Adnan Oktar’ın dini bir cemaat olarak başladığı yolculuğunun inanılmaz sapmalar, savrulmalardan geçerek tam bir ifsad yapılanmasına döndüğü kamuoyunun gözleri önünde cereyan etmekteydi. Son dönemde kadınlı erkekli danslar, cümbüşler vs. rezil görüntülerle yoğun biçimde gündeme gelen bu yapıya mensup birilerinin zorla kapatıldıklarını iddia ettikleri evden kaçıp polise verdiği ifade sonrası yasal takibat başlatıldığı bilinmekteydi.

Soruşturmanın, dini bir yapıdan ziyade her türlü ahlaksızlığın rahatça sergilendiği, haramların teşvik edildiği bu yapının bir tür şantaj çetesine dönüştüğüne yönelik iddialar üzerinden yürütüldüğü biliniyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

6 Yorum