1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Adalet Bakanı: “2019'a Kadar Seçim Yok”
Adalet Bakanı: “2019'a Kadar Seçim Yok”

Adalet Bakanı: “2019'a Kadar Seçim Yok”

Adalet Bakanı Bozdağ, “2019’a kadar ne yerel, ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz.” dedi.

10 Temmuz 2016 Pazar 06:48A+A-

AA’da yer alan habere göre, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşma yaptı.

Türkiye'nin gelişmesi ve değişmesinin bütün hızıyla devam ettiğini söyleyen Bozdağ, “Önümüzdeki dönem için büyük fırsatlar var. 2019’a kadar ne yerel ne de genel seçim var. Seçimsiz bir dönem; siyaset için alın teri dökmek için yeterince bir zamana sahibiz. Bunu iyi kullanacağız. 2019’a gelirken Türkiye değiştiği gibi Yozgat da bundan payını alarak değişecek.” diye konuştu.

Bozdağ, AK Parti'nin “millet için hizmet” siyaseti ürettiğini ifade etti. Ne CHP ne de MHP'nin kendileri gibi her daim siyasetin içerisinde halkıyla beraber çalışma yürütmediğini söyledi.

“Başkaları AK Parti'ye Operasyon Çekemez”

Bozdağ, AK Parti'ye milletten başka kimsenin operasyon yapamayacağını söyledi:

“Başkaları AK Parti'ye dönük operasyon çekemez. Ne paralel çete bunu yapabilir, ne başka çeteler yapabilir. Dikkat edin CHP’ye operasyon çekildi, geçmişte, kaset operasyonu. Muvaffak oldu mu? Oldu. Genel başkan değişti. MHP’ye operasyon çekildi, genel başkan yardımcılarının neredeyse tamamı değişti. AK Parti'ye dönük operasyon başarılı olamadı. Neden olamadı? Çünkü operasyonculara kul köle olacak bir siyasî kadro yok burada.”.

HABERE YORUM KAT