1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. ABD sağlık bakanı yardımcısı sapkınlığı yaygınlaştıralım çağrısında bulundu
ABD sağlık bakanı yardımcısı sapkınlığı yaygınlaştıralım çağrısında bulundu

ABD sağlık bakanı yardımcısı sapkınlığı yaygınlaştıralım çağrısında bulundu

Kendisi de bir sapkın olan ABD Sağlık Bakan Yardımcısı Rachel Levine, LGBT çevrelerini sevindirecek bir çağrıda bulundu.

21 Temmuz 2022 Perşembe 13:35A+A-

HAKSÖZ HABER
Çocukların sosyal hayatlarında savunmasız olduklarını iddia eden Levine, "Çocukları ergenlik engelleyici ilaçlara devam etmeleri ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaları için desteklememiz gerekiyor." diyerek yasa düzenlemesi talebinde bulundu. 

ABD'nin ilk trans oramirali ve Sağlık Bakan Yardımcısı olan Rachel Levine, yaptığı açıklamada çocukları yasalar çerçevesinde cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaları için desteklemek ve güçlendirmek gerektiğini savundu.

Rachel Levine adlı sapkın Sağlık Bakanı Yardımcısı, "Trans gençler savunmasız. Bazen okullarda veya topluluklarında önemli taciz ve zorbalığa maruz kalıyorlar. Daha fazla zihinsel sağlık sorunları var, ancak transgender olmanın veya cinsiyet çeşitliliğinin doğasında gençleri depresyon veya endişeye yatkın hale getirecek hiçbir şey yok. Bu taciz ve zorbalık. Bu nedenle, tedavimizi gerçekten temellendirmek ve bu gençleri spor faaliyetlerine katılımlarını sınırlamamak ve hatta eyaletlerinde cinsiyet onaylama tedavisi alma yeteneklerini sınırlamamak için onaylamak ve desteklemek ve güçlendirmek istiyoruz." diyerek sapkınların emellerini savundu.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum