1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. ABD polisi Filistin destekçisi Yahudileri özellikle mi hedef alıyor?
ABD polisi Filistin destekçisi Yahudileri özellikle mi hedef alıyor?

ABD polisi Filistin destekçisi Yahudileri özellikle mi hedef alıyor?

ABD'deki Filistin eylemlerinde aktif sorumluluk alan Yahudi bir kadın canlı yayında polisin tacizine uğradı.

02 Mayıs 2024 Perşembe 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

ABD'deki eylemler tüm dünyanın gündeminde. Kurulduğu günden bu yana Siyonist işgal rejiminin en büyük destekçilerinden olan ABD'nin tutumuna karşı ABD halkının ortaya koyduğu tavır büyük bir insanlık örneği taşıyor.

ABD'deki antisiyonist Yahudiler ise Filistin yanlısı eylemlerde aktif sorumluluk üstleniyorlar. Filistin eylemleri hakkında üretilen dezenformasyonu boşa çıkartmak için ön safta mücadele eden aktivistler ise polis tarafından özellikle baskı altına alınıyorlar.

Amerika'da Filistin destekçisi Yahudi kadın, kamuya açık alanda polis tarafından taciz edilerek tutuklandı. Eylemci kadın bütün aşağılayıcı muamelelere rağmen duruşunu da söylemini de bozmadan Siyonizm'i ve Amerikan desteğini lanetlemeye devam etti.

+18

"Soykırımı durdurmak için sesinizi yükselttiğinizde, toplum içinde size böyle davranıyorlar. Bize sanki teröristmişiz gibi davranılıyor ve ben şimdi hapse atılacağım. Tedavi görüyorum. Evet, Gazze'deki insanlara bundan çok daha kötü muamele ediliyor ve biz de bunu bu yüzden yapıyoruz." diyen kadın Gazzelilerin yaşadıklarının yanında kendi maruz kaldığı muamelenin önemsizliğini vurgulayarak oldukça değerli bir duruş ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum