1. HABERLER

  2. HABER

  3. Yeni Akit gazetesi yazarı Atilla Özdür vefat etti
Yeni Akit gazetesi yazarı Atilla Özdür vefat etti

Yeni Akit gazetesi yazarı Atilla Özdür vefat etti

Yeni Akit gazetesi yazarı Atilla Özdür vefat etti. Evinde geçirdiği kalp krizinin ardından Şişli’de bir özel hastaneye kaldırılan Özdür, bir süredir çoklu organ yetmezliği teşhisiyle yoğun bakımda tedavi görüyordu.

28 Ağustos 2021 Cumartesi 13:18A+A-

Yeni Akit gazetesi yazarı Atilla Özdür, 88 yaşında ebedi aleme irtihal etti. Astsubay olarak görev yapan Özdür, 1972’de emekliye ayrılmasının ardından Milli Gazete ve Cuma dergisinde yazılar kaleme aldı. Yayımlanmış 3 kitabı bulunan ve yazarlığa Akit’te devam eden Özdür için dün ikindi namazı öncesi Merkezefendi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Daha sonra tekbirler eşliğinde omuzlara alınan Özdür, Yenikozlu Mezarlığı’na defnedildi.

Özdür’ün vefatı dolayısıyla Akit TV canlı yayınına katılan Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, kadim dostu için şu ifadeleri kullandı: “Uyumlu bir insandı. Cuma dergisinde ve Akit’te beraberdik. Bir problem olduğu zaman kendisi hemen gelir ve izah ederdi meseleyi. İkna kabiliyeti vardı. Ketum değildi. Problem çözücüydü. İşi olabileceği şekle sokan bir yapısı vardı. 50 yıllık bir dostluğumuz vardır. Asker kökenliydi. Vatanseverdi. Hiçbir zaman ihtilafa düşmedik. Yazıları hep yayımlandı bizde. İtikadi bakımdan söylemlerinde en ufak bir problemi yoktu. Kendisini hep iyilikle anacağız. Allah rahmet eylesin.”

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum