1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yalan "sanatçıdan" sadır olunca daha cazibeli olmuyor
Yalan "sanatçıdan" sadır olunca daha cazibeli olmuyor

Yalan "sanatçıdan" sadır olunca daha cazibeli olmuyor

Ucube kostümleri ve sahnedeki gayri ahlaki el kol hareketleriyle bilinen şarkıcı Hayko Cepkin, ‘Millet İttifakı’nın propagandistliğine soyunmuş. Ne yazık ki elindeki tek malzeme de yalan!

03 Mayıs 2023 Çarşamba 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Rock ve metal türünde müzik yapan şarkıcı Hayko Cepkin, 14 Mayıs seçimleri öncesi düzenlenen konserinde Kılıçdaroğlu’nu ve Millet İttifakını desteklemeleri konusunda dinleyicilerine imada bulunurken kullandığı argüman dikkat çekti:

“Son konserimiz olmasını istemiyorsanız!”

Evet, aynen bu cümleyi kurdu Hayko Cepkin: “Son konserimiz olmamasını istiyorsanız, sandıkta ne yapacağınızı biliyorsunuzdur!”

Oysa Hayko Cepkin, AK Parti iktidarı döneminde sahneye çıkmaya başladı ve sayısız konserler verdi. Üstelik sahnede ve sosyal medya hesaplarında gayri ahlaki el kol hareketleri ve söylemlerine rağmen konserleri hiç yasaklanmadı. Bilakis TRT dâhil olmak üzere AK Parti hükümetlerinin kültür etkinliklerinde dahi yer aldı. Hatta ilahiler bile seslendirdi.

Rüzgârın ters yönden esmeye başladığını düşündüğünden olsa gerek şimdi Kılıçdaroğlu yandaşlığına soyunan Hayko Cepkin, bu yanlamayı da dürüstlükle yapmıyor ve hâlihazırda AK Parti dönemindeki sahnesinde dahi “konserleri yasaklı modu”na girebiliyor. Kitle de inanmaya hazır! Sahnedeki şovmen ne derse desin alkış kıyamet!

Muhtemelen en fazla konserin icra edildiği, tiyatronun izlendiği, filmlerin yapıldığı bir dönemden geçtiler; çok para kazandılar. Ancak doyumsuzluklarının getirdiği bağnazlık ve körlükle yorum yapabiliyorlar. TRT 1’den TRT Müzik’e ve TRT Haber’e ve hatta daha birkaç ay önce TRT Okul’a dahi çıkarılan Hayko Cepkin’in Kültür ve Turizm Bakanlığı CSO Ada Ankara salonundaki iki konserinin afişlerini de aşağıda görebilirsiniz.

whatsapp-image-2023-05-03-at-16-29-41.jpegwhatsapp-image-2023-05-03-at-16-29-58.jpeg

whatsapp-image-2023-05-03-at-16-33-19.jpeg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum