1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yalan haberlerle Siyonizm’e nasıl hizmet edilir?
Yalan haberlerle Siyonizm’e nasıl hizmet edilir?

Yalan haberlerle Siyonizm’e nasıl hizmet edilir?

Hamas lideri İsmail Heniye hakkında ortaya atılan saçma iddia sosyal medyada hızlı bir şekilde servis ediliyor.

20 Mart 2024 Çarşamba 16:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Yeniçağ’ın haberine göre Hamas lider İsmail Heniye yedinci evliliğini 28 yaşındaki bir kadınla evlenerek gerçekleştirmiş. İddiasını hiçbir kaynağa dayandırmayan Yeniçağ bu konuda yalnız değil. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar da aynı iddiayı dillendirirken hiçbir kaynak göster(e)mediler.

Heniye’nin Katar’da gerçekleştirdiği iddia edilen evlilik üzerinden Yeniçağ aklınca şunu sorguluyor:

Gazze böyle zor günler geçirirken Heniye evlilik derdine düşerek neleri dert ediniyor?

Baştan sona akıl ve mantık dışı iddialarını kanıtlayacak kaynak bulamayan müptezeller Hamas’a çamur atmak için böyle komik işlere girişiyorlar. Küçük akıllarıyla oluşturdukları yalanlara sadece önyargılı kıt zekaların inanacağının farkında olmayan bu reziller Hamas üzerinden aslında Filistin direnişine olan kinlerini kusuyorlar.

İlginç olan şu ki bu seviyesiz saçmalıklar bu cenahta kolayca alıcı bulabiliyor, hiç sorgulama tartışma ihtiyacı hissetmeden pek çok kişi bu iftirayı esas kabul edip kendince değerlendirmelere girişebiliyor. Açıkçası bu tür saçmalıkların altına yorum diye yazılanları okuyunca ırkçı-Kemalist fikirsizlik ortamının insanları ne kadar eblehleştirdiğini de bir kere daha net biçimde görebiliyoruz.

Hamas, Filistin halkının bağrından yetişen bir direniş örgütü ve siyasi partidir. Siyonizm’in Türkiye’deki aparatları Hamas’a olan kinleriyle Müslümanlara duydukları nefretlerini tatmin etmenin derdine düşerken yalan haberlerle Siyonist efendilerine hizmet etmeyi de unutmuyorlar! Gerçekten Gazzelilerin yaşadıklarıyla bir sorununuz olsaydı Hamas ile değil Siyonist çete ile uğraşırdınız!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum