1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Yakaya Atatürk resmi asmak cuntacıların kamuflajı mı?
Yakaya Atatürk resmi asmak cuntacıların kamuflajı mı?

Yakaya Atatürk resmi asmak cuntacıların kamuflajı mı?

Tuzla Piyade Okulu’ndaki cunta heveslisi teğmenlerin mesajlaşmaları Ümit Özdağ'a duydukları güveni ve sevgiyi gösteriyor.

19 Aralık 2023 Salı 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz günlerde Yeni Şafak'ta yayımlanan habere göre Tuzla Piyade Okulu’nda bazı askerlerin namaz kıldıkları için fişlenmeleri ve darp edilmelerinin ardından başlayan idari ve adli soruşturma bir “teğmen cuntası”nın varlığını ortaya çıkarmıştı. 

Soruşturmanın devam eden kısmında cuntacı teğmenlerin ırkçı Ümit Özdağ ile ideolojik yakınlık kurduklarını kanıtlayan mesajlaşmalar ortaya çıktı. Tuzla Piyade Okulu’nda namaz kılan subayları “tarikatçı-cemaatçi” diye fişleyen, koğuşlarını basıp darp eden cunta heveslisi teğmenlerin WhatsApp yazışmalarında 10 Kasım'da yakasına Atatürk resmi asmayan askerler hakkında Ümit Özdağ'ın demeçleri aktarılıyor ve "bu işi Ümit Özdağ çözer" deniliyor.

*A.R.I: Anlatmak istediğim, birileri vasıtası ile bu kamuoyuna taşınmalı, o zaman belki bir sonuç alabiliriz.

*B.: Hangi ortama ne şekilde taşıyacağım önemli, taşımak zor değil.

*A.R.I: Arkadaşlar bence bu iş kanunlarla çözülecek değil, kamuoyu oluşturmamız lazım. Bence bunu iyi yapacak, muhalefete de iletecek kişi Erhan Kaleli’dir... (Zafer Partisi eski genel başkan danışmanı)

*M.A.: Ümit Özdağ bu işi çözer...

Bu gelişmelerin basına düşmesi sonrasında aylar önce başlayan fişleme ve baskıyı, sadece 10 Kasım’da yaşanan “Atatürk resmi takmama” olayı gibi servis eden Özdağ, cunta heveslilerine “Göğsüne Atatürk resmi takmayı reddeden bir adam, Türk askeri olamaz. Eğer bazı genç teğmenler buna tepki göstermişse çok haklılar. Kanlarının gereğini yapmışlardır, şuurlarının gereğini yapmışlardır. Bu genç subayları uğradığı bu saldırıda yalnız bırakmayacağız” sözleriyle sahip çıktı.

Cunta heveslileri, sosyal medya grubundaki "tarikatçıları" deşifre etmek için de seviyesizce küfürler savurdu. Cuntacılar "tarikatlar, cemaatler, ümmetçiler" diyerek galiz küfürler savurdu ve namaz kılan subaylardan tarikatçı olmadıklarını ispatlamaları için açıklama yapmaları istendi. Baskılar karşısında sinen bazı teğmenlerin kendini savunma çabası dikkat çekti. İşte yüzlerce galiz küfürden sadece birkaçı:

* M.C.: O... evlatları cemaatlerinizi s... t... süreceğiz bir gün.

* T.B.: O... çocuğu cemaatçileri Atatürk büstüne secde ettirmek bana nasip olmadan ölmeyeyim, en büyük dileğim bu saatten sonra.

* E.S.: Ya benim anlamadığı bu o... ç... cemaatçilere sövüyoruz. Lan beyniniz yok anladık, ananız da mı yok o... çocukları, çıksanıza ortaya.

* Ö: “Yallah Arabistan’a” diyeceğim, Arabistan bile almaz bunları.

* B.I.: Anaları istememiş, cemaate yollamış, o... çocuklarını Arap çölü ne yapsın.

* B.B.: Ne kadar Atatürk düşmanı o... ç... varsa s... gitsin medresesine şeyhiniz ... sizi.

* B.Y.: Tarikatçılara sövdüm diye yargılanacaksam şeref madalyası sayar göğsümde taşırım anlayının... (küfür)

* M.T.: TSK’da ümmetçilik yapanlara sövüyoruz. Ümmetçiliği sivilde yapan da var.

Ümit Özdağ'ın sahip çıktığı cuntacılar her fırsatta Müslümanlara söverken aralarındaki irtibatı ise ne ile sağlıyorlar? Acaba yakaya Atatürk resmi asmak cuntacıların kamuflajı mı?

HABERE YORUM KAT

10 Yorum