1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Vicdanlı herkes Gazze için bir şeyler yapmaya çalışırken Birgün’ün derdine bakın!
Vicdanlı herkes Gazze için bir şeyler yapmaya çalışırken Birgün’ün derdine bakın!

Vicdanlı herkes Gazze için bir şeyler yapmaya çalışırken Birgün’ün derdine bakın!

Ankara’daki bir okulda Filistin için toplanan kermes paralarının İHH aracılığıyla bölgeye ulaştırılacak olması Birgün'ü rahatsız etmiş…

28 Kasım 2023 Salı 14:15A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim’de yaşadığı hezimeti ört bas etmek için Gazze’nin üzerine ölüm yağdıran Siyonist rejim dünyanın her yerinden tepki görüyor. On binlerce insan kitlesel yürüyüşlerle Siyonistleri protesto ederken insani yardımların Gazze’ye ulaştırılması çağrısında bulunuyor.

Başta Müslümanlar olmak üzere vicdan sahipleri ise Gazzelilere ulaşması için aynî ve nakdi yardım organizasyonları düzenliyorlar. Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Akdere Anadolu Lisesi’nde Filistinli Müslümanlara yollanmak üzere kermes organize edilmiş.

11 bin 500 TL toplanan kermesin yardım parası ise İHH’ya Gazze’ye yollanmak üzere teslim edilmiş. İHH yetkilileri ise parayı belgeleyerek makbuzu okul idaresine teslim etmişler. Birgün ise “bu kadar olmaz” şeklinde verdiği haberde paranın İHH’ya teslim edilmesine öfke kusmuş.

“İslamcı İHH”ya yollanan paranın niçin başka bir kuruma yollanmadığını sorgulayan Birgün kendince şaibe oluşturmaya çalışıyor. İHH’nın yardım organizasyonlarında dünya çapında bir STK olduğu gerçeğini görmezden gelen Birgün, Gazzelilere yollanan paranın derdine düşmüş!

Batılı ülkelerde binlerce insan Gazze halkının ortaya koyduğu asil duruştan etkilenerek İslam’ı ve Müslümanların tarihini inceliyor. Anlamaya dönük bir çabayla Gazzelileri motive eden şeyin ne olduğunu çözmeye çalışıyorlar. Birgün gibi insanlıktan nasibini almamış sol-seküler yayın organları ise cadı avına çıkar gibi İslamcılarla uğraşmayı kendilerine mesele edinmişler.

Türkiye’deki laik-seküler kesimlerin ne kadar alçalabileceğini görmek için bir ömürden daha fazlası gerekiyor. Gazze yıkım ve açlıkla uğraşırken yardım parasını kimin gönderdiğini düşünmek alçalmanın yeni bir safhası olarak tarihe geçti bile!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum