1. HABERLER

  2. HABER

  3. Vefa Salman: Kılıçdaroğlu'nun Haberi Vardı
Vefa Salman: Kılıçdaroğlu'nun Haberi Vardı

Vefa Salman: Kılıçdaroğlu'nun Haberi Vardı

CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova'da kesilen ağaçların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde kesildiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, Yalova'daki ağaç katliamıyla ilgili ilk tepkiyi, kesimden 4 gün sonra vermişti.

03 Aralık 2014 Çarşamba 15:50A+A-

Yalova'daki ağaç kıyımı gündemden düşmüyor. Vatandaşların büyük tepki gösterdiği ağaç kesimi hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'dan yeni bir açıklama geldi. Salman, ağaç kesiminden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun haberdar olduğunu söyledi.

Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman, Köprülü kavşak yapımı için ağaçların kesilmesi nedeniyle yapılan eleştirilere yanıt verirken, ortaya ilginç bir detay daha çıktı. Salman, yaşanan olaylar sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aradığı ancak, kendisinin Dağıstan'da olması nedeniyle konuşamadıklarını söyledi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN BİLGİSİ VARDI"

Kesilen ağaçlardan Kılıçdaroğlu'nun bilgisi olduğunu söyleyen Salman, 'Arkadaşlar genel başkanımıza burayla ilgili dosyayı gönderdiler. Kendisi buradaki yazışmalardan geçilen aşamalardan bilgi sahibi' dedi.

KILIÇDAROĞLU 4 GÜN SONRA UYARMIŞTI

Kılıçdaroğlu, Yalova'daki ağaç kıyımıyla ilgili ilk tepkiyi, kesimden 4 gün sonra Adana'da partililere yaptığı konuşma sırasında vermişti. CHP Lideri, 'Yalova'da ağaçlar kesilmiş. Ağaç kesmek doğru değil. Biz bu konuda en duyarlı partiyiz" yorumunda bulunmuştu.

TAKVİM

HABERE YORUM KAT