1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Valilik ve Emniyet'ten Özdağ açıklaması: Saldırganlardan 3'ü yakalandı
Valilik ve Emniyet'ten Özdağ açıklaması: Saldırganlardan 3'ü yakalandı

Valilik ve Emniyet'ten Özdağ açıklaması: Saldırganlardan 3'ü yakalandı

Ankara Valiliği ve Emniyet saldırganlardan 3'ünün yakalanarak gözaltına alındığını, firari 1 şahsın da yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

16 Ocak 2021 Cumartesi 10:27A+A-

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a cuma namazına gitmek üzere evinden çıktığı sırada silahlı ve sopalı bir grup tarafından saldırı düzenlendi. 

Yaşananların ardından Gazeteci Orhan Uğuroğlu’nun da darp edildiği öğrenilirken, art arda yaşanan saldırılara çok sayıda isim sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.  

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA 

Konuyla ilişkin Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, Özdağ’ın evinin önünde saldırıya uğradığı hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi:

26. Dönem Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Selçuk Özdağ, ikametgahının önünde fiziki saldırıya uğramış olup, hastanede tedavi altına alınmıştır. Saldırganların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir.

EMNİYET: SALDIRGANLARDAN 3’Ü YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “Ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde saldırıyı gerçekleştiren şahıslardan 3'ü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Firari 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmekle birlikte konuyla ilgili tahkikat çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

NE YAŞANDI? 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. 5 kişinin saldırısı sonucu elinden ve başından ciddi şekilde yaralandığı açıklanan Özdağ, hastaneye kaldırıldı. 

 

Kaynak: Karar

HABERE YORUM KAT