1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Türkiye'de Esed Yanlısı Eylem!
Türkiye'de Esed Yanlısı Eylem!

Türkiye'de Esed Yanlısı Eylem!

Katil Esed’in yerli Şebbihalarından TGB, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'in Ankara'ya gelişini bahane ederek Dışişleri Bakanlığı önünde Esedçiliğini haykırmış!

07 Aralık 2018 Cuma 22:02A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) isimli İslam düşmanı ve Esed hayranı oluşum, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i Ankara'da, Dışişleri Bakanlığı önünde protesto etmiş.

Geçen günlerde, Suriye’deki savaşı bitirmek için bir araya gelen Türkiye-Rusya-İran’ın başlattığı Astana süreci için “Astana’nın fişi çekilmelidir” açıklamasını yapan Jeffrey protesto edildi. “Mehmetçiğin Katili Amerika” , “Astana’nın değil ABD’nin fişini çekeceğiz” ve “Türkiye Suriye Kardeştir” sloganlarıyla görüşmeyi protesto eden TGB’lilerin Amerikan karşıtlığının tabi ki tutarlılığı yok. Çünkü aynı oluşum benzerleri gibi İran, Esed ve Rusya’dan sonra şimdilerde ABD’nin maşalığını yapan YPG/PKK’yı “gerici” İslamcılara karşı savaşan “ilerici” kahraman olarak görmekte; ABD’ye karşı dururken İran, Rusya ve Esed’in ise sistematik suçlarına alkış tutmaktadır. Ek olarak “Türkiye-Suriye Kardeştir” sloganındaki “Suriye” vurgusunun da “Katil Esed Suriyesi” olduğu unutulmamalıdır.  

Bir süredir ortalıkta görünmeyen TGB’liler bir de polisin “sert müdahalesi”yle karşılaşmanın övüncünü yaşadılar! Oda TV’nin iddiasına göre polis biber gazı ile eyleme müdahale etti ve 4 TGB’liyi gözaltına aldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

5 Yorum