1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Türkçe konuşan Siyonistlerin Filistin ve İsrail perspektifi
Türkçe konuşan Siyonistlerin Filistin ve İsrail perspektifi

Türkçe konuşan Siyonistlerin Filistin ve İsrail perspektifi

Kenan Alpay, Siyonistlerin işlediği cinayetlerin savunuculuğunu üstlenen Türkiyeli isimlerin ortak noktalarının ne olduğunu inceliyor.

01 Kasım 2023 Çarşamba 12:30A+A-

Özellikle Avrupa ve Amerika’dan geçilen haberlerde “Türk kökenli” vurgusu daima öne çıkarılır ki söylenenin içeriden, bizden ve bizim faydamıza olduğu ihsas edilir okuyucular nezdinde. Ama bir-iki istisna haricinde Avrupa’da öne çıkarılan ve Kemalist medyada mütemadiyen objektif referans muamelesi yapılan “Türk kökenli” siyasetçiler hemen her zaman İsrail hesabına konuşan, LGBT namına PR yapan, Alevilik ve laiklik meselelerinde alenen İslam düşmanlığını kışkırtan tiplerden oluşmaktadır. Almanya’da siyasal faaliyetlerini sürdüren Cem Özdemir tam da bu profil ve frekansta bir siyasal figür olarak belirginleşmektedir.

Cem Özdemir, Almanya Gıda ve Tarım Bakanı sıfatıyla 29 Ekim’de Köln’de düzenlenen Kültür-Forum’da T24 yazarı Metin Kaan Kurtuluş’a bir mülakat vermiş. Özdemir mülakata ve foruma yakasında Almanya ve İsrail bayraklarını sembolize eden rozetlerle katılmış tabii ki. Bütün devlet kurumları ve aktörleriyle birlikte tepeden tırnağa ve dört elle Siyonist İsrail’i destekleyen Almanya’nın söylemlerini milimi milimine aynen sürdürüyor “Türk kökenli” Özdemir de. Söylediklerinde esasen hiçbir değişiklik yok.

YAZININ DEVAMI