1. HABERLER

  2. HABER

  3. Tophane'den Adeviyye'ye Kardeşlik İftarı
Tophaneden Adeviyyeye Kardeşlik İftarı

Tophane'den Adeviyye'ye Kardeşlik İftarı

Kılıç Ali Paşa Derneğinin bugün düzenleyeceği “Tophane'den Adeviyye'ye Kardeşlik İftarı”na Grup Yürüyüş de katılıyor.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 16:14A+A-

HAKSÖZ-HABER

Günlerdir Türkiye'nin dört bir yanında Mısır'da gerçekleşen askeri darbe sonucunda uygulanan baskı ve katliamlar çeşitli şekilde protesto ediliyor ve Mısır'da zulme karşı direnen kardeşlerimize destek veriliyor.

Yüzlerce masum insanı katleden ve yaralayan Mısır darbecileri ve onların destekçilerine karşı Mısır'ın seçilmiş ve meşru cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi'ye ve günlerdir bir insan seli gibi meydanları dolduran darbeye direnen Mısır halkına destek vermek için Tophane Kılıç Ali Paşa Derneği de kolları sıvadı.

Bugün (31 Temmuz Çarşamba) yapılacak “Tophane'den Adeviyye'ye Kardeşlik İftarı”na çok sayıda kişinin katılımı bekleniyor.

Programda bir ilk gerçekleşecek. Canlı yayınla İstanbul Tophane Meydanı ve Adeviyye Meydanı birbirleriyle dualaşacak ve kucaklaşacak.

Tophane Meydanında gerçekleşecek kardeşlik iftarı programında Adeviyye Meydanı'ndan İhvan Genel Mürşidi Yardımcısı Abdurrahman Al-Ber ve Türkiye'den Ali Bulaç her iki meydana seslenecekler. İftara çok sayıda İslami kuruluş da destek veriyor.

Programda ayrıca Grup Yürüyüş bir konser verecek.

---

Tarih: 31 Temmuz Çarşamba

Yer: Kılıç Ali Paşa Camii Yanı - Tophane Meydanı / İstanbul

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum