1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. TİP'ik komedi!
TİP'ik komedi!

TİP'ik komedi!

Bugün Cuma… TİP'li Sera Kadıgil'in seçim öncesi yaptığı “zafer” açıklamalarını hatırlamakta fayda var.

09 Haziran 2023 Cuma 13:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Sol, Kemalist medya ve adına “sanatçı” denilen familyanın popülerleştirmeye çalıştığı TİP’li isimler seçim öncesi halleriyle hafızalarda yerini koruyorlar. İşçi ile irtibatı sadece ama sadece adından ibaret olan Kadıköy, Beşiktaş yetmesi TİP’liler Cihangir’de Bağdat Caddesi’nde yaptıkları anketlerin gazıyla TİP’ten TİP’e girdiler…

Bütün anketlerde Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında 10 puana yakın farkı zaten görüyoruz. O yüzden de çok net bir şekilde söylüyoruz. 14 Mayıs'ta bu iş ilk turda bitecek. 22 yıllık karanlıktan sonra Tayyip Erdoğan ile geçirdiğiniz son cuma günü kutlu olsun.

İlk tur seçimlerinin hemen öncesin FOX TV'de canlı yayına katılan Sera Kadıgil bu sözlerle seçmene hitap etmişti. “Son cuma” diyerek izleyenlerin mübarek Cuma gününü kutlayan Kadıgil’in hesapları suya düştü tabi ki!

Aşırı özgüven kibir ile birleşince ortaya Kadıgil’in yaşadığına benzer acı verici tablolar çıkıyor.  Dünyayı kendisi gibi insanlardan ibaret sananların tutarsızlıkları yüzlerinden akıyor. Her fırsatta eşitlik, özgürlük türküleri söyleyenler Kadıgil gibi kinlerini ideoloji bellemişler. Özgürlük isteği laik-seküler despotizmin onlara sağladıkları avantajları sürdürmek ve genişletmekten ibaret. Vaziyet böyle olunca yaşanan hezimet tam anlamıyla TİP’ik komedi oluyor!

Şimdi sol-Kemalist çevrelerin ağzında kekre bir tat var. Bekledikleri “son cuma” olmadığı için Kadıgil gibi rezil olmanın ağır tahrip izlerini unutturmak istiyorlar. Ancak ne yapsalar boş… Yaşanan rezalet kolaylıkla üstü örtülemeyecek kadar derin bir yara ve kanamaya devam ediyor. Sera Kadıgil’in cuma tebriki uzun bir süre daha hatırlanacak. En azından cumalar mübarek olmaya devam ettiği sürece…

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT