1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ticaret Bakanlığı’nın LGBT sapkınlığı hakkında aldığı karar önemli ancak yeterli değil!
Ticaret Bakanlığı’nın LGBT sapkınlığı hakkında aldığı karar önemli ancak yeterli değil!

Ticaret Bakanlığı’nın LGBT sapkınlığı hakkında aldığı karar önemli ancak yeterli değil!

Ticaret Bakanlığı, LGBT ve gökkuşağı temalı ürünler için +18 ibaresi koyulması yönünde karar aldı.

10 Aralık 2020 Perşembe 17:09A+A-

HAKSÖZ HABER

Cinsi sapkınlığın normalleştirilmeye çalışıldığı ülkemizde Ticaret Bakanlığı, Türkiyelilerin hassasiyetlerini gözeten bir karar aldı. Ticaret Bakanlığı’na ait Reklam Kurulu, LGBT sapkınlığı ve onun temsili renkleri olan gökkuşağı temalı ürünlere +18 ibaresi konulması gerektiğine karar verdi.

Bu düzenlemeyle cinsi sapkınlığı meşrulaştırma çabaları resmi olarak olsa bile bir nebze daha zor hale geldi. Çok sayıda tüketicinin başvurusu üzerine alındığı belirtilen karar, çocukların gelişimine olumsuz etki yapabilecek tüketim malzemeleri üzerine konulan +18 ibaresinden oluşuyor.

Alınan bu karar müspet bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Ancak ivedilikle yapılması gereken cinsi sapkınlığı ve gayrı meşru ilişkileri normalleştirmeye çalışan ürünlerin yasaklanmasıdır. Zira +18 ifadesinin neslin gelişimine yıkıcı etkisi olan ifsat unsurlarına karşı tek başına yeterli olabileceğini düşünmek safdillik olur. Bu sebeple insan neslini korumak adına yapılması gereken fahşa kültürünü yaygınlaştıran ürün ve içeriklerin yayımı ve dağıtımına son vermektir!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum