1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Tek Patronlu İki Farklı PDY”
“Tek Patronlu İki Farklı PDY”

“Tek Patronlu İki Farklı PDY”

PKK ve Gülen örgütünü inceleyen Hamza Türkmen, 28 belediyeye kayyum atanması ile ilgili gündemi değerlendiriyor, önerilerde bulunuyor.

13 Eylül 2016 Salı 18:49A+A-

Hamza Türkmen, gündemi değerlendiriyor:

[PKK ve FETÖ İltisaklı Belediyelerde Dönüşüm Beklentisi -2]

Hizmet Hareketi/FETÖ ve HDP/PKK Belediyeleri!

Her ikisi de hizmet iddialarına rağmen hizmet yerine kesin aidiyet isteyen kimlik ve güç eksenli iki farklı Paralel Devlet Yapılanması haline geldi. Ve tarihi süreçlerinin son dönemlerinde birisi Pensilvanya üzerinden, diğeri Kandil ve Rojova üzerinden ABD’nin derin güçleriyle iltisaklı bir pozisyon içine girdi.

Bu arada Kemalist, Türkçü, Sosyalist, Kürtçü, Gizli Gülenist, Esed’çi olan 2008 Cumhuriyet Mitingleri’nin tüm bileşenleri, ABD’de ve AB’de senaryosu kurulan “Diktatör Erdoğan” piyesinin Türkiye figüranlığını üstlendiler.

[El-Kaide ve DAİŞ mahreçli mücadele metodu kitaplarında ise “Diktatör” olarak hedeflenen kişi paralel bir bsikolojiyle “Tağut” olarak hedefe konuluyordu.]

2013 Gezi Olayları ile başlayan ve Batılı medya tarafından fiili olarak desteklenen bu iki farklı örgütün Erdoğan Misyonu karşıtı ve ümmet maslahatı düşmanı şer dayanışmasının bir ucu 2014 Mahalli ve 7 Haziran ile 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde ortaya çıktı. Diğer ucu 15 Temmuz’dan sonra PKK/PYD hareketi üzerinden Batılı sahipleriyle birlikte tekrar “Diktatör Erdoğan” ortak söylemiyle belirginleşti.

(...)

Yazının devamı için tıklayın >>>