1. HABERLER

  2. HABER

  3. Tamam, Eren Erdem’i Yedirmezsin! Ya Eren Erdem’in Yediklerine Ne Dersin?
Tamam, Eren Erdem’i Yedirmezsin! Ya Eren Erdem’in Yediklerine Ne Dersin?

Tamam, Eren Erdem’i Yedirmezsin! Ya Eren Erdem’in Yediklerine Ne Dersin?

Şaibeli ilişkileri ve sözleriyle gündem olan milletvekiline sahip çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eren Erdem’in İran irtibatı hakkında neden susuyor?

24 Aralık 2015 Perşembe 13:45A+A-

HAKSÖZ-HABER

Meclis grubundaki konuşmasında Eren Erdem’e sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu partisinin milletvekilinin Rusya televizyonuna Türkiye’yi şikayet etmediğini, sadece Adana Savcılığınca yürütülen bir soruşturmada yer alan bilgileri gündeme getirdiğini söyledi. Söz konusu Savcılık iddianamesinden bölümler de okuyan Kılıçdaroğlu Suriyeli muhaliflere Türkiye’den sarin gazı taşındığına dair suçlamayı tekrar etti ve hükümetin bu iddialara cevap vermesi gerektiğini söyledi.

Madem Kılıçdaroğlu savcılık belgelerine çok itimat ediyor, biz de kendisine bir belge hatırlatalım. Üstelik de öyle kurgusal iddialardan ibaret şeyler değil, bizzat şahsın konuşmalarına, sözlerine yansıyan bir ilişkiye dair bir belge bu! Kılıçdaroğlu Selam-Tevhid soruşturmasının 1.188. sayfasında Eren Erdem’in eşiyle yaptığı telefon görüşmelerinin tapelerini okusun ve yedirmeyeceğini söylediği Eren Erdem’in kimlerden neler yediğini bir görsün bakalım!

Aşağıda haberimizde söz konusu soruşturma sayfalarında yer alan tapelerin dökümünü okuyabilirsiniz.  https://www.haksozhaber.net/iran-kimleri-fonlamis-50790h.htm

Sözkonusu telefon görüşmesinde açık biçimde İran hesabına çalıştığı gözüken Eren Erdem adlı kişinin bu tür kirli ilişikler içinde olduğu bilgisi çok daha önceden ortaya çıkmış olmasına rağmen, hiçbir beis görmeden bu şahsı milletvekili listesine almakla aslında Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözkonusu iddiaları sorun olarak görmediği ortaya çıkmıştı.

Buna şaşırıyor muyuz, hayır! Boğazlarına kadar işbirlikçiliğe batmış kadrolar bunlar. Esed katilini destekliyorlar; Esed katilinin hamisi İran’ın, Suriye’yi işgal eden Rusya’nın safındalar. Açıkça şebbihallık yapıyorlar. Ve tabi ki şebbihalar birbirini ağırlar, başkasına yedirtmezler! Ne diyelim, kendilerine afiyet olsun!

Ve  sözkonusu konuşmasında Kılıçdaroğlu’nun bol bol namus ve şereften söz etmesi olduğunun altını çizmeyi de unutmayalım! 

HABERE YORUM KAT