1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Suriye'yi yerle bir eden rejim şimdi de gözünü Hatay’a dikti!
Suriye'yi yerle bir eden rejim şimdi de gözünü Hatay’a dikti!

Suriye'yi yerle bir eden rejim şimdi de gözünü Hatay’a dikti!

Esed rejiminin meclisinde “Hatay'ı geri alacağız” sloganları atıldı. Yerli şebbihalar sus pus!

08 Aralık 2021 Çarşamba 17:38A+A-

HAKSÖZ HABER

İran ve Rusya’nın desteğiyle ayakta durmaya çalışan Esed rejimi Suriye’yi yerle bir etti. Milyonlarca insan mülteci durumuna düştü.

21. yüzyılın en büyük katillerinden birisi olan Esed ise utanmazlığın üst sınırı zorlayan açıklamalar yapıyor. Şam’da kukla olarak bulunan Esed’i destekçileri İran ve Rusya bile ciddiye almıyor. Ancak Esed kendisini ülkenin hakimi sanmaya devam ediyor!

Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de Türkiye ve Erdoğan nefreti sebebiyle şimdi de gözünü Hatay’a dikmiş durumda. Hatay’ın halk oylamasıyla Türkiye’ye katılmış olması Baas zihniyeti için her zaman büyük bir yara olmuştur.

Suriye’yi yerle bir eden rejimin uydurma Halk Meclisi’nden yapılan açıklamada “Hatay’ı geri almak için her şeyi yapacakları” ve şehrin “işgal altındaki Suriye topraklarının bir parçası olduğu” iddia edildi. Her gün televizyonlarda, gazetelerde rejim savunuculuğunu üstlenen yerli şebbihalar ise üç maymunu oynuyor! Dışişleri ise konu hakkında bildiri yayımlayarak akıl dışı açıklamayı kınadı.

Hatay’ı geri alacağız” sloganları eşliğinde okunan açıklama ister istemez kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. Hatay’ı geri alıp ne yapacaksınız? Varil bombalarıyla her santimi tuzla buz etmek dışında bildiğiniz başka bir iş var mı? Suriye’deki katliamlar yetmedi mi? Öldürecek yeni insanlar mı gerekiyor?

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

9 Yorum