1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Suriyeli Talâl’ın Talebi Türkiyeli Yetkili Merciler Nezdinde Olumlu Karşılık Buldu
Suriyeli Talâl’ın Talebi Türkiyeli Yetkili Merciler Nezdinde Olumlu Karşılık Buldu

Suriyeli Talâl’ın Talebi Türkiyeli Yetkili Merciler Nezdinde Olumlu Karşılık Buldu

Esed despotu karşısında savaşırken yaralanan ve vücudu belden aşağı tutmayıp Türkiye’de tedavisine devam edilen Suriyeli Talâl’ın Humus’taki annesinin kendisine bakıcı olarak getirilmesi talebi Türkiyeli yetkili mercilerde olumlu karşılık buldu.

06 Kasım 2018 Salı 16:05A+A-

ÖSO saflarında Esed diktasına karşı savaşırken yaralanan Talâl, şimdi abisiyle birlikte Türkiye’de yaşıyor. Talâl yatalak vaziyette. 1700 tl’ye çalışan ağabeyi hem ona hem de Humus’taki ailesine bakmaya çalışıyor. Talâl ve abisinin Türkiyeli yetkililerden bir talebi var: Humus’taki anneleri Talâl’a bakmak için Türkiye’ye getirilsin.

Daha önce sitemizde yer verdiğimiz kardeşlerimizin bu gayet makul ve karşılanabilir talebi Türkiye’deki yetkili merciler nezdinde olumlu karşılık bulmuş.

Suriyeli Talâl’ın durumuyla yakından ilgilenen gönüllü doktorların varlığının yanı sıra bu talebin resmi merciler nezdinde olumlu karşılık bulmuş olması bürokraside işinin hakkını veren insanların da mevcut olduğunu hissettirmesi noktasında memnuniyet verici. Bu tür bürokratların varlığının artması ümidiyle…

*

Başından bu yana Talâl’ın durumunu gündemde tutmaya çalışan Bahadır Kurbanoğlu’nun konuyla ilgili değerlendirmesi:

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum