1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Süleyman Soylu, Ümit Özdağ’a hak ettiği cevabı verdi!
Süleyman Soylu, Ümit Özdağ’a hak ettiği cevabı verdi!

Süleyman Soylu, Ümit Özdağ’a hak ettiği cevabı verdi!

Mülteciler hakkında durmaksızın dezenformasyon üreten Ümit Özdağ’a İçişleri Bakanından cevap geldi!

05 Mayıs 2022 Perşembe 18:09A+A-

HAKSÖZ HABER

Yalan ve dezenformasyonla mülteci karşıtlığı körükleyen Ümit Özdağ bu işi örgütlü yapmak için Zafer Partisi adından bir siyasi oluşum dahi kurdu. Yapılan anketlere göre %0.05 oy oranı gözüken Zafer Partisi mülteci karşıtı popülizm ile ilgi çekmeye çalışıyor!

Defalarca söylediği yalanlar sebebiyle rezil olan Ümit Özdağ hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gereken cevabı vermiş. Süleyman Soylu, TGRT’de katıldığı programda Ümit Özdağ’ın yapımcısıyım dediği belgesel hakkında “yalan” ifadesini kullanınca Özdağ cevap vermek için devreye girmeye çalıştı ancak Soylu şu sözlerle Özdağ’ı muhatap almadığını belirtiyor:

"Sessiz İstila belgeseli, bir yalandır ve bunu ortaya koyup bunu sosyal medya üzerinden toplumu tahrik eden ve direk hükümeti hedef alan saldırı ile karşı karşıyayız. Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk ederim. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir"

Geç kalınmış dahi olsa Özdağ’ın kimliğinin ifşa edilmesi kamuoyu nezdinde bir zorunluluk haline gelmişti. Hükümetin dezenformasyon mücadele adına çok daha köklü adımlar atması gerekiyor. Öteki türlü mülteciler hakkında uydurma iddialar gerçeklerin üzerini örtüyor!

HABERE YORUM KAT

11 Yorum