1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Sol ve Kemalist medyanın Aile Kongresi’ni manipüle etme çabaları
Sol ve Kemalist medyanın Aile Kongresi’ni manipüle etme çabaları

Sol ve Kemalist medyanın Aile Kongresi’ni manipüle etme çabaları

Sol ve Kemalist medya organları, Memur-Sen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Disiplinlerarası Yaklaşımla Aile Kongresi-1” programının içeriğine yönelik manipülatif haberler yapıyor.

14 Ağustos 2020 Cuma 21:52A+A-

Yahya Fırat / Haksöz-Haber 

Sol ve Kemalist medya, Memur-Sen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesince 14-16 Ağustos arasında düzenlenen ve çok sayıda akademisyen, siyasetçi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin konuşmacı olduğu “Disiplinlerarası Yaklaşımla Aile Kongresi-1” programının içeriğine yönelik sistematik bir saldırı başlatmış durumda. 

Birgün, Evrensel, Bianet ve Gerçek Gündem gibi Sol ve Kemalist medya organları, kongrede “aile” ve “kadın” meselesine yönelik yapılan yorum ve önerilerden çok rahatsız olmuş anlaşılan. Söz konusu medya organları, “Kongrede İstanbul Sözleşmesi hedef alındı” ve “Kongrede kadın adı yok” gibi kışkırtıcı başlıklar kullanarak kongrenin içeriğini manipüle ediyor. 

Kongrenin Kur’an tilavetiyle başlamasından aile ve kadın sorununun İslami bir perspektifle ele alınmasına kadar her detaydan rahatsız olan Sol ve Kemalistler, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un tek başına yaşayan ve evlenmeyenlerin sıkıntılı olduğu ifadesini de hedef aldılar.  

Ayrıca, kongredeki konuşmacıların aile meselesinin fıtri ve İslami bir temelde çözüme kavuşturulması önerilerini de hazmetmeyen malum medya, konuşmacıları “kadın düşmanı” şeklinde lanse etmeye çalışıyor. 

 

e1-001.jpg

e3-003.jpg

e4-001.jpg

e5-002.jpg

e2-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum